Wat 59 mensen zeggen over Tablàvins
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellig ingericht restaurant en vriendelijke ontvangst en bediening. Heel lekker gegeten. Elk gerecht was een smaakontdekking. Top wijnkaart waarop naast de duurdere wijnen ook enkele, toch ook lekkere wijnen van 50€, begeleid met kennis van zaken door de patron, sommelier.
Heel lekkere en mooie combinaties. Vriendelijke bediening . Heel ruime wijnkeuze en goede begeleiding bij de keuze van de wijn.
Onze verwachtingen lagen hoog voor een klasse restaurant met die prijzen. Het interieur voelde niet gezellig en de tafels heel kaal. De bediening was vriendelijk maar zeer snel. Te commercieel vonden we. Het eten was niet slecht maar kon zeker geen vergelijking aan met soortgelijke restaurants. Dus voor ons in totaal gematigd middelmatig
Top kwaliteit
Heel lekker gegeten. De bediening was vriendelijk en hebben ook het menu aangepast voor sommige personen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Knokke-Heist e.o.
Over Tablàvins
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
Het befaamde Knokse restaurant Jardin verandert begin 2019 van naam en krijgt een nieuw team aan het roer. Na 24 jaar laten chef Christophe Van den Berghe en gastvrouw Evy Robbyns het restaurant en keukenteam over aan hun sommelier Geoffrey Adam en zijn echtgenote Pamela Dewitte, die samen reeds meer dan twaalf jaar voor hen werken. Zelf blijven Christophe en Evy actief in hun brasserie Café de Paris, eveneens in Knokke.Restaurant Jardin kende net als vele andere zaken aan onze kust een topjaar. Stoppen op een hoogtepunt en de zaak overlaten in de best denkbare handen? Daar hadden Christophe Van den Berghe en Evy Robbyns begin dit jaar niet bij stil gestaan. Wie hen dat had voorspeld, zouden ze wellicht een beetje gek hebben verklaard. Maar zie, begin 2019 is het zover. “Onze sommelier Geoffrey Adam en zijn vrouw Pamela Dewitte, vertelden ons tijdens de zomer dat ze er stiekem van dromen om ooit een eigen zaak te starten,” aldus chef Christophe Van den Berghe. “Voor ons kwam dit eerst als een verrassing, maar achteraf gezien leek het normaal gezien hun gedrevenheid en professionalisme. Zelf zijn we van plan ons meer te concentreren op onze brasserie Café de Paris zodat we Geoffrey en Pamela de kans kunnen geven om de zaak zelf in handen te nemen.”