Wat 4 mensen zeggen over De Kelle
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer klantgericht, super ontvangen geweest, bovendien super lekker gegeten, niets op aan te merken...
Heerlijk. Goede gastvrouw
Goede service en perfect eten. Niets negatiefs op aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een zeer aangenaam ontvangst met heerlijk eten.
Zuivere en heerlijke smaken en goede bijpassende wijnen.
Mijn moeder en ik komen hier zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koksijde e.o.
Over De Kelle
Keuken: Mediterraans, Belgisch, Modern
Kelle is een geul of diepte tussen twee zandplaten op het strand m.a.w. een klein zeetje waar garnalen geschept worden. Het ‘kleine zeetje' is een thuishaven geworden, voor eenieder die houdt van al het lekkere dat uit onze Noordzee komt.
Chef Thierry Cornelis, geboren en getogen Koksijdenaar, kind van de zee, tevens leraar aan de hotelschool "Ter Duinen" in Koksijde en zijn echtgenote Tjörven Ghysdael zijn uw gastheer en gastvrouw in het kleine zeetje. Vertrekkend vanuit een klassieke basis speelt de chef creatief in op de gang van het jaar, met extra zonnige en zuiderse toetsen in de zomer, tot anders met eigen verse regionale seizoensproducten in de winter.
De Kelle serveert 3 verschillende, seizoengebonden menu's, die met veel zorg en liefde worden bereid.
Het restaurant beschikt ook over een prachtige stukje Provence in het centrum van Koksijde. Tafelen op een zonovergoten terras, temidden de bloemenpraal, heerlijk onder de druivelaar en rozelaar, het spelend water horen en aanschouwen. Gewoon eventjes de kraaknette keuken doorwandelen.
GaultMillau selecteerde dit terras als één van de mooiste in de Benelux.