Wat 709 mensen zeggen over Bouffard
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lekker...spontaan...vlotte bediening
Het eten was prima, elk gerecht was af. Zijn punten in Gault Millau en Michelin waard.
De service was heel vriendelijk en behulpzaam, een beetje chaotisch (je voelde wat stress). We konden buiten eten en dat was heel aangenaam...
Spijtig dat in België je op het terras van een restaurant nog steeds mag roken, z...
Lees hele reviewHet eten was prima, elk gerecht was af. Zijn punten in Gault Millau en Michelin waard.
De service was heel vriendelijk en behulpzaam, een beetje chaotisch (je voelde wat stress). We konden buiten eten en dat was heel aangenaam...
Spijtig dat in België je op het terras van een restaurant nog steeds mag roken, zodat tijdens je heerlijke maaltijd de sigarettenrook van je buurtafeltje mee in je keel komt... Dit verwacht je heden ten dage niet meer wanneer je op restaurant gaat.
Op enkele stoelen kon je nog een spinnenwebje zien, persoonlijk is dat maar een detail, maar het gaf de indruk dat de stoelen niet gereinigd waren vóór de servies.
Super!
Zowel de bediening als de gerechten waren top.
Alles was tot in de puntjes verzorgd
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol e.o.
Over Bouffard
Restaurant Bouffard in Mol wordt gerund door maître Han Gheys en chef-kok Thomas Dockx. Bij Bouffard hechten ze veel waarde aan oprechte en pure smaken die algemeen toegankelijk zijn. Het interieur van Bouffard is fleurig, de goudtinten bij binnekomst zeggen al genoeg. Moderne kunst en schilderijen zorgen voor een hedendaagse sfeer met Parijse allures. Op de menukaart zijn vooral veel Franse klassiekers te vinden. De kaart bevat ook enkele marktsuggesties die per seizoen verschillen. De gerechten van Bouffard barsten van kwaliteit en versheid. Met de charismatische service en mooie inrichting zal een etentje bij Bouffard zeker nooit teleurstellen. Kom je ook genieten bij Bouffard?