Knife fork icon red

FRANQ*

8,6 (73 reviews)
88%

Wat 73 mensen zeggen over FRANQ*

8.6
(73 reviews)
Eten
8.3
Service
8.8
Sfeer
8.7
88%
Schrijf een review

"Belle découverte "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Découverte culinaire, atmosphère de tranquillité et lieu surprenant.

Filippo Cadelli op 13 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 9

Week van dining stars - rekening gehouden met melkallergie en aangepast menu. Top van de keuken en super bediening. Zeer correct. Knappe omgeving.

Alain Netens op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond

Sandra I. op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Gezellige avond"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

De locatie is top. Mooi restaurant en wij hadden een tafel met zicht op de keuken. Attent en vriendelijk personeel. Lekker gegeten maar niet overdonderd. De glazen wijn mochten iets voller zijn voor die prijs. Alom een aangename ervaring.

Peggy Goossens op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Waar is de passie?"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken ...

Lees hele review

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken op je bord en bij de bediening.
We vroegen bij het menu aangepaste wijnen, daar kregen we dan 1 scheutje witte en 1 scheutje rode wijn voor . Zielig. Je wilt verdomme een avondje genieten en dan word je geconfronteerd met iemand die dubbel zoveel wijn krijgt als jij. Het zou niet mogen zijn. Het draait hier duidelijk alleen maar om geld. Het was vroeger dan ook een bank. Het spookt hier nog.
Zo’n prachtige zaak en niet tevreden naar buiten komen. Ik begrijp echt niet hoe ze aan die ster gekomen zijn. Gelukkig zijn er restaurants die wel met vuur en passie hun bedrijf runnen.

Bart De Mets op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Kipdorp 10 2000 Antwerpen

Over FRANQ*

Alleen het allerbeste is goed genoeg bij restaurant FRANQ* in Antwerpen. In dit restaurant draait het allemaal om smaak, kwaliteit, sfeer en service. Smaak is kennis, Smaak is emotie en gevoel, Smaak is herinnering.

Aan het roer van de keuken staat Chef kok Tim Meuleneire. Zijn kookstijl typeert zich als Frans-Belgisch, aangevuld met verrassende internationale accenten. Zelf noemt hij het liever klassiek-vernieuwend, vertrekken uit een klassieke basis waar hij een eigen twist aan geeft.

Restaurant FRANQ nodigt u graag uit om mooie herinneringen te komen maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een gezellig karakter.

Restaurant FRANQ, Antwerps topniveau!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden