FRANQ*

Belgisch, Frans | €€€
8,6 (73 reviews)
88% aanbevolen

Wat 73 mensen zeggen over FRANQ*

8.6 Gebaseerd op 73 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Belle découverte "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Découverte culinaire, atmosphère de tranquillité et lieu surprenant.

Filippo Cadelli op 13 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 9

Week van dining stars - rekening gehouden met melkallergie en aangepast menu. Top van de keuken en super bediening. Zeer correct. Knappe omgeving.

Alain Netens op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond

Sandra I. op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Gezellige avond"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

De locatie is top. Mooi restaurant en wij hadden een tafel met zicht op de keuken. Attent en vriendelijk personeel. Lekker gegeten maar niet overdonderd. De glazen wijn mochten iets voller zijn voor die prijs. Alom een aangename ervaring.

Peggy Goossens op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Waar is de passie?"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken ...

Lees hele review

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken op je bord en bij de bediening.
We vroegen bij het menu aangepaste wijnen, daar kregen we dan 1 scheutje witte en 1 scheutje rode wijn voor . Zielig. Je wilt verdomme een avondje genieten en dan word je geconfronteerd met iemand die dubbel zoveel wijn krijgt als jij. Het zou niet mogen zijn. Het draait hier duidelijk alleen maar om geld. Het was vroeger dan ook een bank. Het spookt hier nog.
Zo’n prachtige zaak en niet tevreden naar buiten komen. Ik begrijp echt niet hoe ze aan die ster gekomen zijn. Gelukkig zijn er restaurants die wel met vuur en passie hun bedrijf runnen.

Bart De Mets op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over FRANQ*

Keuken: Belgisch, Frans

Alleen het allerbeste is goed genoeg bij restaurant FRANQ* in Antwerpen. In dit restaurant draait het allemaal om smaak, kwaliteit, sfeer en service. Smaak is kennis, Smaak is emotie en gevoel, Smaak is herinnering.

Aan het roer van de keuken staat Chef kok Tim Meuleneire. Zijn kookstijl typeert zich als Frans-Belgisch, aangevuld met verrassende internationale accenten. Zelf noemt hij het liever klassiek-vernieuwend, vertrekken uit een klassieke basis waar hij een eigen twist aan geeft.

Restaurant FRANQ nodigt u graag uit om mooie herinneringen te komen maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een gezellig karakter.

Restaurant FRANQ, Antwerps topniveau!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden