Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was heel lekker, vernieuwend en toch weet je nog wat je eet. Mooie portie en lekkere wijn. Goede bediening.
4 jaar geleden zijn wij daar eens geweest met oudejaarsavond maar de kwaliteit Nu en de vooruitgang die zij geboekt hebben is enorm hoog. Absoluut geen vergelijk meer met vroeger. Wat ik enkel mis is uiterst moderne hoogstaande kleurrijke kunst aan muur. Dit zou zeker de sfeer ten goede komen. Al die wandlampen zond...
Lees hele review4 jaar geleden zijn wij daar eens geweest met oudejaarsavond maar de kwaliteit Nu en de vooruitgang die zij geboekt hebben is enorm hoog. Absoluut geen vergelijk meer met vroeger. Wat ik enkel mis is uiterst moderne hoogstaande kleurrijke kunst aan muur. Dit zou zeker de sfeer ten goede komen. Al die wandlampen zonder iets ertussen. Om een restaurant keuze te maken kijk ik altijd eerst welke creatieve zaken aan de wand hangen. Creativiteit aan de wand is creativiteit aan fornuis! ? www.hedendaagsekunst.be :-)
Vriendelijke bediening in een gezellig kader. De gastvrouw heeft de zaak prima onder controle. Er is voldoende tijd tussen de verschillende gangen. De glazen worden op tijd bijgevuld. En het eten is van prima kwaliteit: de zeebaars was ongelooflijk lekker. En de hapjes als afsluiter bij de koffie waren de kers op de...
Lees hele reviewVriendelijke bediening in een gezellig kader. De gastvrouw heeft de zaak prima onder controle. Er is voldoende tijd tussen de verschillende gangen. De glazen worden op tijd bijgevuld. En het eten is van prima kwaliteit: de zeebaars was ongelooflijk lekker. En de hapjes als afsluiter bij de koffie waren de kers op de taart. Buiten gegaan met een gevoel van genoeg gegeten te hebben zonder dat je een opgeblazen gevoel hebt. Zeker een adres om te onthouden.
Het was vernieuwend, verrassend, hedendaagd. Prachtig voorgesteld. Merci voor dit aanbod.
Dit restaurant is top. Proficiat wat u presteerd en wat u nog zult presteren.
HET ETEN WAS SUPPER LEKKER
JAMMER VAN DE GEURKAARSEN IN HET RESTAURANT
WAS ZEER STOREND!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.