Wat 522 mensen zeggen over De Cuylhoeve
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goede ontvangst in een leuk kader.
Het weer was 's middags mooi en warm en de lunch werd op
het uitgebreid terras gereserveerd wat heel aangenaam was.
Algemeen geen opmerkingen over het eten.
Voor de week van het restaurant een goede prijs/kwaliteit
verhouding.
Wij hebben uitstekend gedineerd in een gezellig kader met een heel vriendelijke en gezellige maitre/eigenares. Het niveau van de keuken is heek hoog. Het verwonderd mij dat deze zaak nog geen Michelin ster heeft. Wij zijn vorige maandag in een 2 sterren restaurant geweest dat qua kwaliteit een stuk lager lag en waar verscheidene zaken fout liepen tijdens ons bezoek.
Proficiat en doe zo verder.
lekker eten, aangenaam kader, leuke avond
Het was een zeer hartelijk welkom in De Cuylhoeve. Het weer was goed en we konden het aperitief van het huis nog op het terras nemen. Een galante gastheer schoof onze stoelen dichterbij. Het was een mooi menu, heerlijk klaargemaakt en mooi gepresenteerd. Ook de tafel was mooi gedekt, verzorgd servies, mooie couverts...
Lees hele reviewHet was een zeer hartelijk welkom in De Cuylhoeve. Het weer was goed en we konden het aperitief van het huis nog op het terras nemen. Een galante gastheer schoof onze stoelen dichterbij. Het was een mooi menu, heerlijk klaargemaakt en mooi gepresenteerd. Ook de tafel was mooi gedekt, verzorgd servies, mooie couverts, zoals we het verwacht hadden. Ook de aangepaste Frans wijnen waren lekker. Het kader is huiselijk warm en gezellig en er was een goede sfeer in het restaurant. Een aangename drukte.
De gastvrouw was erg vriendelijk. We zijn met een goed gevoel vertrokken en hebben goed geslapen. U moet zeker ook eens gaan.
Het restaurant was top, zijn al 3x terug in dit restaurant geweest en telkens van top niveau. Aan iedereen aan te raden. Elke klant waant zich een koning.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geel e.o.
Over De Cuylhoeve
Restaurant De Cuylhoeve is gelegen in het zanderige Winkelomheide, een gehucht van Geel. Via de Hollandsebaan, die doorheen de Kempense naaldbossen slingert, komt u terecht bij het restaurant. Een lage witte hoeve, een oase van pure gastronomie en rust. Van op het terras kan u zelfs de eekhoorns en de konijnen zien wegritselen met het oude brood dat voor hen wordt achtergelaten door het restaurant.
Het restaurant werd in 1979 geopend door Monique Rutgeerts, de Lady Chef of the year 1999. Sinds enkele jaren heeft zoon Bart Janssens de keuken naar zijn hand gezet. Samen met zijn echtgenote Riet Hufkens hebben ze het niveau nog opgetild. Breng een bezoek aan De Cuylhoeve en laat u verrassen door een sterk staaltje vakmanschap.