Restaurant Mardaga

Belgisch, Frans, Modern | €€€
8,5 (150 reviews)
97% aanbevolen

Wat 150 mensen zeggen over Restaurant Mardaga

8.5 Gebaseerd op 150 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"restaurant mardaga"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

ontvangst goed , tafeltje gezellig bediening attent vol het eten was goed en mooi gepresenteerd

Marc Thys op Gister
Geverifiëerd

"Avond uit"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was gewoon goed, niet wauw.
Het personeel was vriendelijk, maar ze hadden weinig tijd. Het restaurant was niet volzet, maar er was toch veel volk.

Frankie op 10 december 2023
Geverifiëerd

"Lekker maar..."
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker maar niet waaw. Bij een deel gerechten hadden wij iets meer het 'bandwerk' gevoel. Het wijnarrangement was cava maar uitleg was beperkt tot de druif en streek, en bv eens ' een volle wijn , dit past goed bij de fazant of het hert'. Sommige gerechten volgden mekaar in een rap tempo op waardoor we ook weer een ...

Lees hele review

Lekker maar niet waaw. Bij een deel gerechten hadden wij iets meer het 'bandwerk' gevoel. Het wijnarrangement was cava maar uitleg was beperkt tot de druif en streek, en bv eens ' een volle wijn , dit past goed bij de fazant of het hert'. Sommige gerechten volgden mekaar in een rap tempo op waardoor we ook weer een beetje het gevoel hadden dat het rap moest gaan. Na de koffie hebben we 20 minuten moeten wachten eer we iemand van de bediening terug zagen. De bediening zelf was wel super vriendelijk en alles ging met een lach.
Wat mij het allermeeste stoorde was het feit dat je via diningcity reserveert en dat het menu aan 150 is ipv 160. Bij de eindafrekening werd mij toch gewoon de 'volle pot' van 80€ per persoon geteld ipv de 75€ wat het voordeeltarief van restaurantweek is. Ik heb heel duidelijk bij aankomst gezegd dat ik gereserveerd had via diningcity. Heel jammer dit! Dat is ons bij andere restaurants nooit gebeurd!

Veerle G. op 18 november 2023
Geverifiëerd

"Superlekker gegeten!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heel lekker gegeten. Lekkere aangepaste wijnen erbij. Enige minpuntje voor ons was dat het allemaal iets te snel achter elkaar volgde.

An op 24 september 2023
Geverifiëerd

"Sfeer gecombineerd met top eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Sfeervol en gerechten op ster niveau. Aandacht voor iedere gast

De NL Limburgers op 17 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in As e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Mardaga

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

Al meer dan 107 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen. In het restaurant draait het om het product en de gast. Met aandacht voor het product serveren ze hier een klassieke Frans - Belgische keuken met hier en daar wat moderne toetsen.

Het gastronomisch restaurant is één van de grote troeven van Hotel Restaurant Mardaga. Laat je verleiden door de verfijnde keuken op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Alle gerechten worden op een pure manier klaargemaakt om zo de natuurlijke smaken het best tot hun recht te laten komen. De uitgebreide wijnkaart is ook zeker de moeite voor de echte wijnliefhebber.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in As e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden