Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Nuance**

€ 67,50

Gastronomische 4-gangen lunch

Restaurant Nuance**

9,2 (426 reviews)

Gastronomische 4-gangen lunch € 67,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomische 4-gangen lunch
€ 67,50

De gasten van de Nationale Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Nuance** verkozen tot één van beste restaurants van de Restaurant Week 2019.

Restaurant Restaurant Nuance** kreeg een prachtige 9.35 en is daarmee bekroond tot één van de beste restaurants van Antwerpen.

En om dat te vieren serveert het restaurant speciaal voor jou een gastronomische 4-gangen lunch!

Reserveer nu een tafeltje en geniet van dit fantastische menu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 28 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 426 mensen zeggen over Restaurant Nuance**

9.2
(426 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Lekker en verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassend lekker

Rohnny Willems op 22 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Super eten, twee sterren zeker waard

kristien Van den Bon op 22 november 2019
Geverifiëerd

"desillusie"
6.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 5

Het was erg lang geleden dat we nog bij Nuance gingen eten. Nog net voor de eerste ster. En we hebben ons dit altijd herinnerd als onze beste restaurant ervaring ooit. ZO jammer dat dit gevoel gisteren net tegenovergesteld was. Met natuurlijk hoge verwachtingen en blij dat er nog plaats vrij was zijn we aan de maalt...

Lees hele review

Het was erg lang geleden dat we nog bij Nuance gingen eten. Nog net voor de eerste ster. En we hebben ons dit altijd herinnerd als onze beste restaurant ervaring ooit. ZO jammer dat dit gevoel gisteren net tegenovergesteld was. Met natuurlijk hoge verwachtingen en blij dat er nog plaats vrij was zijn we aan de maaltijd begonnen. Zoals verwacht een gastronomische topper met tal van verrassende smaken. Maar daarbuiten was het echter magertjes. Het grootste minpunt vonden wij een nogal arrogante sommelier. We vroegen om ons te voorzien van veel water. De glazen zijn (na tweede verzoek) niet meer dan driemaal gevuld geweest (pompwater), op de rekening 30€. Wijn: enkel geschonken na onze vraag. Het is toch de taak van een sommelier om het gerecht dat op tafel komt, vóór te zijn met wijn. En als we dan naar wijn vroegen moesten we van hem nog zeggen, zonder enige presentatie van het assortiment, wat voor soort wijn we wensten. Om dan een belerend antwoord te krijgen. De meisjes in de bediening deden goed hun werk, gesteund door de immer lieve gastvrouw. Maar het gevoel bleef helaas wat 'banket-achtig, we kregen niet het gevoel dat onze bordjes individueel door kwamen, maar mee in de 'trein' met de andere tafels. De toiletruimte verdient ook nog wat extra aandacht.
Iedereen kan echter eens een mindere avond hebben, en in die overtuiging zullen we het zeker niet nalaten om ooit nog eens een bezoek te brengen aan Nuance. We wensen het team veel succes toe.

Joris op 19 november 2019
Geverifiëerd
Sofie Willemarck heeft gereageerd op 19 november 2019

Wij danken u voor uw reactie!

Wij vinden het natuurlijk altijd jammer als gasten teleurgesteld zijn en willen dan ook graag meer bieden.

In verband met de wijn zal er wellicht een communicatieprobleem geweest zijn, ik vermoed dat Victor ; onze sommelier van jullie wou weten wat jullie graag drinken zodat hij een richtlijn heeft om jullie daarin te begeleiden. Niet om jullie een gevoel te geven alsof jullie dat maar zelf moesten weten. Jullie verkozen om niet de aangepaste wijnen te nemen; en dan is het natuurlijk dat we enkel iets serveren op u vraag, zonder tussen elk gerecht te komen aandringen;

Qua water hebben wij coralba water, dat is absoluut geen pompwater, dat is van een bron van een belgische man in Italie, u kunt hun website hierbij terug vinden;
Www.ch-finkelstein.com.
Wij vragen 10 euro per fles,
Dat is evenveel als een café vragen , want 4 glazen aan 2,5 euro is 10 euro. Om je maar even een beeld te geven.

Om het over het banket gevoel te hebben dat jullie hadden, het gebeurd inderdaad dat wij enkele tafels samen nemen die hetzelfde besteld hebben, als dat net zo uitkomt werkt dat gewoon makkelijker voor de keuken, wij hopen dat u dit begrijpt; daarom hebben wij ook a la carte, daarbij wordt elke bestelling alleen onder handen genomen maar dat vraagt ook veel meer tijd; daarom is de kostprijs ook anders, en moesten we elke tafel apart nemen ;dan zouden de gasten klagen dat het te lang duurt.

Ik begrijp wel jullie opmerking over de toiletten, daar is het nu aan de koude kant door de verbouwing maar vergeef ons, binnen een maandje is alles af en tiptop in orde.

We betreuren wel dat u niets kenbaar hebt gemaakt in het restaurant zelf, ook Thierry is aan tafel gekomen en daar bleek ook alles inorde,

Bedankt dat jullie ons nog een kans willen geven.

Zeer vriendelijke groetjes
Sofie
Willemarck


9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

1 minpuntje amuse horentje is niet handige om te eten. Als je er in bijt loopt er vocht uit. Met alle gevolg, handen nat en op tafelkleed. Als je niet boven tafel eet op je kleding.

Harry en Diana Verbraecken-Celis op 19 november 2019
Geverifiëerd

"Perfect"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Zoals je van een **-restaurant mag verwachten. Mooi verzorgde en lekkere gerechtjes in een gezellige sfeer.
Met voldoende brood om de grootste honger te stillen.

EsteRiet op 18 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duffel e.o.

Kiliaanstraat 6-8 2570 Duffel

Over Restaurant Nuance**

Klasse en gezelligheid is waar het om draait bij Nuance. De beste gerechten worden geserveerd door de feilloze bediening in een prachtig decor. De sfeer is dan ook zeker niet ontbrekend bij Nuance. Een beetje van Parijs met een persoonlijke twist is wat Nuance omschrijft. Voor Nuance is evolueren belangrijk, zowel in de keuken als in de bediening. De gerechten worden volledig naar de hand gezet van chef-kok Thierry Theys. Zijn vrouw Sofie weet deze gerechten altijd met een glimlach te serveren. Zij hecht veel waarde aan gastvrijheid en dat is zeker te zien. Wil je ook komen genieten van de heerlijkste gerechten en beste service? Kom dan langs bij Nuance.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duffel e.o.
70eb00621b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden