Knife fork icon red

Restaurant Nuance**

9,2 (383)

Wat zeggen mensen over Restaurant Nuance**

9.2
(383 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"super lekker en heel gezellig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik vond het echt een fantastische totaalervaring!

Els op 15 juli 2019

"Smaakvolle kennismaking met Nuance"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Eindelijk was het ons gelukt om een plaatsje te bemachtigen via Dining City, want Nuance is altijd snel volgeboekt. En dat zegt veel. We hebben het ons geen moment beklaagd: mooie schilderijtjes van gerechten die ook nog bijzonder lekker zijn met een speciale vermelding voor de sauzen. Geweldig wat de chef en zijn team met sauzen doet! De service varieerde van zakelijk correct tot zeer vriendelijk (verschillende persoonlijkheden wellicht). Een restaurant om terug naartoe te gaan!

Mieke Vermeiren op 15 juli 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij geluk dat we in ons eigen dorp van zo een uitstekend restaurant kunnen genieten.proficiat Thierry en team

MJD op 12 juli 2019

"Lekkere gerechten, slechte sfeer"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Lekker gegeten maar sfeer zorgde ervoor dat we er niet voor de volle 100% van konden genieten. Kleine 'fruitvliegjes' vlogen constant rond ons hoofd en in onze drank. De airco blies koude lucht in onze nek, we vroegen om die uit te zetten want het was echt koud en niet gezellig. Na 10 minuten werd de airco echter terug aangezet. Toen we dit meldden kregen we als antwoord dat de gasten die aan de andere kant van het restaurant zaten te warm hadden als de airco niet opstond... Airco werd met tegenzin terug uitgezet.

Isabelle op 10 juli 2019

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

We kozen voor 4 gangen sterrenlunch: Alle 4 hapjes vooraf: slechts 1 stak er met kop en schouder boven: de paling, die was echt lekker. Daarna twee maal koude vis in twee gerechtjes die ons niet konden bekoren. De butternut zagen we ook terugkeren in 2 gerechtjes. Het big werd op een warm bord gebracht, de big zelf niet warm maar lauw tot koud. Het dessert: 1 (één) aardbeitje in 6 schijfjes met 1 koffielepeltje ijsroom?? De sommelier en tafelbediende konden we beiden slecht verstaan, zo onduidelijk en snel spraken ze.

Theo De Weert op 09 juli 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duffel e.o.

Kiliaanstraat 6-8 2570 Duffel

Over Restaurant Nuance**

Klasse en gezelligheid is waar het om draait bij Nuance. De beste gerechten worden geserveerd door de feilloze bediening in een prachtig decor. De sfeer is dan ook zeker niet ontbrekend bij Nuance. Een beetje van Parijs met een persoonlijke twist is wat Nuance omschrijft. Voor Nuance is evolueren belangrijk, zowel in de keuken als in de bediening. De gerechten worden volledig naar de hand gezet van chef-kok Thierry Theys. Zijn vrouw Sofie weet deze gerechten altijd met een glimlach te serveren. Zij hecht veel waarde aan gastvrijheid en dat is zeker te zien. Wil je ook komen genieten van de heerlijkste gerechten en beste service? Kom dan langs bij Nuance.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duffel e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden