Wat 21 mensen zeggen over Zilte***
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een topavond!!!
Genoten van heerlijk eten met een prachtige presentatie en in een smaakvol ingericht kader.
Zonder twijfel zijn 2-sterren waard!!!
Zeer lekker en origineel alleen de prijzen van de aperitief en koffie zijn peperduur!
Schitterende ervaring! Zeer lekker gegeten.
Niettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staar...
Lees hele reviewNiettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staart. Staart was groter dan het vlees. Dan kan niet volgens mij in een restaurant, zeker niet in een 2 ** ) Wij trekken hieruit de conclusie dat volgend jaar wij NIET gaan kijken naar sterren. Hebben geen zin om te betalen voor een ster. Wat betreft het " hofje " voor ons was het bijna perfect. Wij schrijven bijna omdat de hautaine houding van de dame des Huizens niet geapprecieerd werd.Het is niet omdat ik persoonlijk geen wijn lust dat ZIJ op mijn vraa g of er geen Duvelglas beschikbaar is moet antwoorden : " Wij zijn niet gewoon dat mensen hier bier drinken. "
Arrogantie kan soms het einde betekenen van een mooi ding. Alle jaren komen er andere restaurants bij die veelbelovend zijn, tenslotte ga je daar niet wekelijks eten.
Wij hopen dat dit systeem nog vele jaren blijft duren want het is altijd spannend, ontdekkend en geweldig. Doe zo voort.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Zilte***
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Een pure gastronomische
beleving op ongekende hoogte.
De skyline van Antwerpen
als culinair decor.
Chef Viki Geunes ontwikkelde een proefvermogen waar puur gebalanceerde smaaksensaties me prikkelden. Samen met zijn team streeft hij ernaar om onze gasten telkens weer een gastronomische totaalbeleving te bieden. Elke dag opnieuw gaan ze op zoek naar perfectie in het culinaire geheel. Hierbij hoort het bord, de locatie, de sfeer en de hele setting. Kortom, ze willen dat hun gasten het restaurant verlaten met innige herinneringen – of beloved memories – die blijven hangen.