Wat 249 mensen zeggen over Wingerd
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Je ziet dat deze chef graag experimenteert met verschillende technieken en producten. Zéér lekker en zeker de moeite waard.
Prijs/kwaliteit te duur. Nergens geen groenten of aardappelgerechtje te vinden bij het vlees. Alle gerechten veel te minimalistisch. Niet echt geneigd om aan de wensen van de klant te voldoen. Op alle tafels een mooi tafelkleedje, alleen in onze hoek geen. Doen ook geen moeite om ons een beetje meer ruimte te geven. Tafel werd weer gelijk in de hoek geschoven. Echt teleurgesteld.
Menu was zeer lekker. Wijnen waren wel te koud, zowel witte als rode, dus beperkte neus en smaak, ook al denk ik dat het een vrij goede keuze was. Verrassing bij afrekening waar er voor het menu een verschil was tussen de reservatie en de afrekening. Ze gingen dit rechtzetten, maar op de credit card stond toch het hogere bedrag en dit is 2 weken later nog steeds niet recht gezet.
Beiden genoten van uiterst lekkere en verzorgde keuken. Tot in details afgewerkt. Maar bovenal uitzonderlijk vriendelijke bediening.
Steeds met de glimlach , lange tijd niet meer gezien ! Sterk !
Alweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culi...
Lees hele reviewAlweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culinaire passie en combineren perfect. Een totaalervaring die begint bij de eerste amuse en zich terugvindt in het laatste snoepje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Vorselaar e.o.
Over Wingerd
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Jolien, Pieter en hun team verwelkomen u van harte, met een vernieuwende kijk op gastronomisch koken.
Chef Pieter vertelt zijn verhaal door u een menu te bereiden waar het eerlijk, puur product in de kijker wordt gezet.
Dit verhaal is culinair compleet, waardoor er geen wijzigingen of aanpassingen kunnen gebeuren.
Zijn er ingrediënten, die u absoluut moet vermijden
(schaal-schelpdier, noten,..) meld dit op voorhand!
De visie van het restaurant wordt ook doorgetrokken in hun drankenkaart.
De drankenkeuze is beperkt maar met zorg en finesse geselecteerd.