Wat 249 mensen zeggen over Wingerd
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fijnproevers die kwaliteit en geen kwantiteit verkiezen zijn hier op het juiste adres. Je moet ook openstaan voor niet-klassieke ingrediënten en bereidingswijze. Steak(min. 250 gr) met friet adepten vinden hier niet hun dada. Met de restaurantweek formule een prijs-kwaliteit aanrader.
Top culinaire ervaring en service👌🏻
weer een moooie ervaring gehad. Pieter is een topchef en de zaal is ongelooflijk ge-upgrade! Goed gedaan! Jullie geraken nog ver zo :-):-)
Zeer lekker eten en mooi geserveerd. Bediening ook uiterst vriendelijk en de chef die achteraf langs kwam voor een babbel was aangenaam. Doe er een half sterretje af omdat het speenvarken van mijn vriendin meer vet was dan vlees. Voor de rest alles top en raad het zeker aan.
Heel inventief wat de gerechten betreft,m et ongekende ingrediënten en Aziatische toetsen. Proficiat aan de kok.Ook de uitleg was duidelijk en in detail.
Toch een minpunt: de ober was intimiderend en dominant in verband met de keuze van het glas wijn. Mijn man is niet zo voor witte wijn, maar de ober raadde dat zo...
Heel inventief wat de gerechten betreft,m et ongekende ingrediënten en Aziatische toetsen. Proficiat aan de kok.Ook de uitleg was duidelijk en in detail.
Toch een minpunt: de ober was intimiderend en dominant in verband met de keuze van het glas wijn. Mijn man is niet zo voor witte wijn, maar de ober raadde dat zo streng af bij de eerste twee gerechten dat hij zich liet overdonderen. Hij had nochtans liever heel de maaltijd rode wijn gedronken. Dus een raad: temper die houding, de klant is tenslotte diegene die betaalt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Vorselaar e.o.
Over Wingerd
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Jolien, Pieter en hun team verwelkomen u van harte, met een vernieuwende kijk op gastronomisch koken.
Chef Pieter vertelt zijn verhaal door u een menu te bereiden waar het eerlijk, puur product in de kijker wordt gezet.
Dit verhaal is culinair compleet, waardoor er geen wijzigingen of aanpassingen kunnen gebeuren.
Zijn er ingrediënten, die u absoluut moet vermijden
(schaal-schelpdier, noten,..) meld dit op voorhand!
De visie van het restaurant wordt ook doorgetrokken in hun drankenkaart.
De drankenkeuze is beperkt maar met zorg en finesse geselecteerd.