Knife fork icon red

Restaurant Kris

9,1 (31)

Wat zeggen mensen over Restaurant Kris

9.1
(31 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten in een aangenaam kader. Er is rekening gehouden met vooraf gemelde allergieën. Erg vriendelijke bediening. Een TOP-avond op een TOP-locatie.

Peter op 07 juni 2019

"Diner restaurant Kris"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer lekker gegeten bij restaurant Kris, verrassende gerechtjes en een vlotte en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.

Gina op 07 juni 2019

"Heerlijk eten op terras"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We werden ontvangen met de mededeling dat er geserveerd werd op terras. Heerlijk weertje, maar wel geplaagd geweest door enkele muggen.
We kozen voor de viergangen menu, en elk gerecht was heerlijk afgewerkt met de gepaste smaken en supermooi geserveerd. Vriendelijke vlotte bediening. Ook Kris was van de partij om de borden op te dienen, en we hebben even kennis gemaakt. De niet alledaagse biertjes werden geschonken in grote hoge glazen, en gaf een ander cachet aan onze tafel van vier. Zeer tevreden naar huis en een aanrader voor genieters.
P.S.: we dachten dat de grote hoge bierglazen niet van glas waren, en dat vonden we een (het enige) minpuntje.

Chris&Pascale op 04 juni 2019

"Top restaurant "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ontvangst hartelijk en zeer vriendelijk.
We hebben genoten van begin tot einde. Eigenaars zijn warme en vriendelijke mensen en gaan tot het uiterste voor hun gasten. Zeker een aanrader wij komen alvast terug .

Kristel op 02 juni 2019

"Lekker uit eten."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijne ontvangst door gastvrouw. Aperitief maison verrassend lekker. Waren hier met restoweek en toch was er geen verschil tussen de gerechten dan die voor de andere gasten . Deze waren mooi, fijn en super lekker.Aangepaste wijnen waren een zeer goede keuze. Heel vriendelijke bediening en als afsluiter nog een leuke verrassing met zelfgemaakte koekjes , limoncello en snoepjes. We komen zeker en vast nog terug en een aanrader voor iedereen ! Bedankt voor de leuke , verrassende , lekkere avond. Super team !

Diane op 31 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kasterlee e.o.

Turnhoutsebaan 189 2460 Kasterlee

Over Restaurant Kris

Restaurant Kris staat garant voor een culinaire totaalbeleving rond de pure keuken van chef Kris Geerts en is gelegen te Kasterlee. Bij het restaurant delen zij een passie voor pure keuken. Verwacht u aan gerechten waar een klassieke achtergrond in een modern, trendy jasje gegoten wordt. Dit in een kader dat de warmte en gezelligheid van een huiskamer uitademt waar iedereen zich thuis kan voelen. Zij nemen u graag mee in een gastronomische beleving van begin tot einde.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kasterlee e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden