Knife fork icon red

Floris Restaurant

8,9 (56 reviews)

Wat 56 mensen zeggen over Floris Restaurant

8.9
(56 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk...

Lees hele review

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk werkt men met lekkere verse ingrediënten. Ieder bord was kleurrijk en perfect gedresseerd, schilderijtjes eigenlijk. Floris mag duidelijk en ten zeerste aanbevolen worden. Wil nog meegeven dat de "picon" super gepresenteerd werd met het karafje witte wijn én dat de wijn perfect opgediend werd. De "open keuken" was ook een "meegenieter". Wij hebben echt geen enkele opmerking behalve "super adresje". Spijtig genoeg geen foto's genomen....

Chrisje op 14 maart 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Het eten was super, het interieur leuk maar de gastvrouw was te weinig in haar restaurant. Als je iets wou vragen moest je lang wachten of zelf naar de (open) keuken lopen om bediend te worden. Vonden wij niet kunnen. Toen we wilden betalen was er zelfs niemand in het ganse restaurant, noch in de zaal, noch in de keuken. Raar maar waar. Maar voor het eten gaan we zeker nog terug.

FRANCIS ALGOED op 28 januari 2020
Geverifiëerd

"Floris Restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Voor een.kleine prijs heel lekker gegeten. Hoedje af voor de chef en zijn team.

Carine Pollentier op 02 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Prima

Winnie Goossens op 27 november 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Een aanrader

jurryt laleeuwe op 26 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Andries e.o.

Gistelsesteenweg 520 8200 Sint-Andries

Over Floris Restaurant

Geniet bij Floris restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren zij lunch en diner op het gezellig binnenterras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden