Knife fork icon red

Zoethout

9,1 (205)

Wat zeggen mensen over Zoethout

9.1
(205 reviews)
Eten
9.0
Service
9.3
Sfeer
8.9
Schrijf een review

5.3 Keuken 2 | Service 8 | Sfeer 6

Het was zeker niet onze smaak.

Jean Snijders op 16 september 2019

"Parfait "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Première expérience avec Dining with the Stars... et sûrement pas la dernière. Nous avons découvert avec Zoethout un restaurant avec un très beau cadre, une chouette ambiance et des plats raffinés. Mais par dessus tout, nous retiendrons le service... ne parlant pas Néerlandais, tous nos interlocuteurs depuis la personne qui nous a reçue aux serveuxr ont fait l effort de nous parler en français tant bien que mal. Un tout grand merci à l équipe. Nous reviendrons c'est sur. Merci

Steeve Dourcy op 15 september 2019

"Zeer lekker gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Zeer lekker gegeten in een rustige gezellige omgeving.Zeer vriendelijke en vlotte bediening.Zeker een aanrader

NM op 15 september 2019

"Gewoon goed "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

3 gangenmenu genomen. Gezellig buiten kunnen eten op het mooie terras. Hoofdgerecht vonden mijn man en ik het lekkerste. Voorgerecht en dessert waren gewoon goed. Toch een beetje jammer dat er zowel bij het voorgerecht ( kaviaar) als bij het hoofdgerecht ( zomertruffel) moet bijbetaald worden om het gerecht ( nog) lekkerder te maken. Dit vermelden ze wel duidelijk bij het menu! Vriendelijke bediening. Niks is te veel, buiten eten, binnen eten.. De klant kiest en krijg je het koud, dekken ze gewoon binnen een tafeltje..

Evi Schoeters op 25 augustus 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

speciaal

hugo leunens op 25 augustus 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wellen e.o.

Vloeiherkstraat 14 3830 Wellen

Over Zoethout

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. Zoethout serveert een pure keuken met streek- en seizoensgebonden producten. De eigen moestuin staat uiteraard ook centraal in de keuken van dit dynamisch koppel. Daarnaast kunt u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer. Tijdens het diner kunt u ook een blik werpen in de keuken om Laurens en zijn team aan het werk te zien. Op mooie zomerdagen kunnen gasten tevens rustig tafelen op de binnenkoer van deze vierkantshoeve. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgekozen met een mooie mix van klassiekers, wereld- en natuurwijnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
E56ffa231b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden