Knife fork icon red

Made in Antwerp

€ 33,-

Fantastisch 3-gangen diner

Made in Antwerp

6,2 (2)

Fantastisch 3-gangen diner € 33,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 3-gangen diner
€ 33,-

Made in Antwerp is an international crew who loves Belgian food and who occasionally savours a local beer. It is their passion to bring out the best of what our region has to offer and use it to create locally inspired recipes.

The head chef Jorn Moyson and all team members, regardless of where they were born, share a common love. The love for the Belgian cuisine. They are uncompromising when it comes to the food they prepare, using fine, local and regional produce to create dishes that you will love.

Geniet van een zalig 3-gangen diner aan slechts € 33,-. Reserveer nu een tafel en ontdek de liefde voor de Belgische keuken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat zeggen mensen over Made in Antwerp

6.2
(2 reviews)
Eten
7.0
Service
5.5
Sfeer
6.0
Schrijf een review

"Niet aan eten toe gekomen "
3.0 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 2

We vonden het restaurant eerst al niet omdat het eigenlijk gewoon in de lobby van het radisson hotel is en dat staat nergens aangegeven. Toen we aankwamen hebben we ons aangemeld bij de ober, die ons afwimpelde en zei dat we maar ergens een tafeltje moesten kiezen. Daar hebben we 20 minuten zitten wachten zonder dat er iemand naar ons heeft omgekeken, terwijl er maar vier andere tafeltjes bezet waren en het dus echt niet druk was. De ober stond gewoon wat te babbelen aan de bar. Uiteindelijk zijn we zelf dan maar gaan zeggen dat dat echt niet kon zo en zijn we ergens anders iets gaan eten.
Over de keuken kan ik dus jammer genoeg niets zeggen want daar zijn we zelfs niet toe gekomen...

Lissa op 28 mei 2019

"Een aanrader!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

De sfeer en bediening waren uitmuntend. Het was een hele gezellige avond en we werden echt in de watten gelegd door de bediening. Het eten was heel lekker en voor een prima prijs. Een heel klein minpuntje misschien, het hoofdgerecht was een beetje afgekoeld toen we het kregen. Verder hebben we niets aan te merken en is dit echt een aanrader.

Sofie op 21 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Koningin Astridplein 7 2018 Antwerpen

Over Made in Antwerp

Made in Antwerp is een internationale ploeg die houdt van Belgisch eten en af en toe kan genieten van een lokaal biertje.

Het is onze passie om het allerbeste van onze streek op uw bord te brengen en lokaal geïnspireerde gerechten te creëren.

De kwaliteit van de producten waarmee we werken, staat steeds voorop. Bij voorkeur kiezen we voor lokale en regionale producten. Ook in het glas serveren we graag iets Belgisch. Zo houden we de rijke cultuur in ere. Daarom hebben we een uitgebreide selectie lokale en Belgische bieren, Belgische wijnen en ook wat sterkers. Iedereen in het team heeft de gerechten één voor één geproefd. Heeft u een vraag over het menu? Zij zullen u met liefde en plezier meer vertellen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden