L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

Belgisch | €€€
8,6 (157 reviews)
89% aanbevolen

L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

Belgisch | €€€
8,6 (157 reviews)
89% aanbevolen

Wat 157 mensen zeggen over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

8.6 Gebaseerd op 157 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

2.3 Keuken 4 | Service 1 | Sfeer 2

Bij een vorig bezoek, voor Covid, werden we ontvangen in een hartelijke sfeer met verassende en bijzonder lekkere schotels.
Nu kon het eten ons niet overtuigen. Integendeel, de schotels werden lauw geserveerd. Men ratelde af wat er op het bord verscheen waar we dan maar de helft van verstonden. Bovendien miste d...

Lees hele review

Bij een vorig bezoek, voor Covid, werden we ontvangen in een hartelijke sfeer met verassende en bijzonder lekkere schotels.
Nu kon het eten ons niet overtuigen. Integendeel, de schotels werden lauw geserveerd. Men ratelde af wat er op het bord verscheen waar we dan maar de helft van verstonden. Bovendien miste de verfijning die ons vroeger zo was opgevallen.
Als er iets gevraagd werd, werden er betweterig geantwoord zoals bij voorbeeld "bent u zeker van uw keuze voor deze wijn? Hij heeft wel een specifiek smaak". Wij vroegen bij de drankkaart naar een drank die de namen droeg van de kinderen van de kok (?) omdat we deze bij een vorig bezoek bijzonder charmant (idee) en ook lekker vonden. Onze ober zei gewoon dat hij daar niets van wist en ging er niet verder op in.
Bovendien zou een betere lichaamshygiene bij de ober welkom zijn.

een erg ontgoochelde klant op 08 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekkere 4-gangenlunch, schitterende combinaties, gerechtjes vol smaak, de aangepaste wijnen waren ook super en een interessante uitleg over de wijn. Top en dikke pluim! Een warm, vriendelijk onthaal!

Annick op 03 oktober 2021
Geverifiëerd

"Super lekker, mooi restaurant, gezellig en vriendelijk personeel."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Niets dan goede punten, we hadden geboekt via "Dining under the stars" voor het 5-gangen menu. Meteen bij binnenkomst, viel de leuke inrichting al op. De bediening was super vriendelijk, leuke mopjes tussendoor en bereid te luisteren naar onze vragen. En dan nog te zwijgen over het eten, zelden zo lekker gegeten, ge...

Lees hele review

Niets dan goede punten, we hadden geboekt via "Dining under the stars" voor het 5-gangen menu. Meteen bij binnenkomst, viel de leuke inrichting al op. De bediening was super vriendelijk, leuke mopjes tussendoor en bereid te luisteren naar onze vragen. En dan nog te zwijgen over het eten, zelden zo lekker gegeten, geen enkele gang zat er iets tussen dat we niet lustten, enkel lege borden hebben we teruggegeven. Een absolute aanrader!

Ellen De Belder op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

"geen volwaardig menu"
5.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 4

vooraf vegetarisch alternatief gevraagd. er werd rekening mee gehouden, maar het menu overtuigde niet. we kregen geen enkel warm gerecht. meerdere keren rapen en rode biet zonder aardappelen of pasta, laat staan vleesvervanger. een vegetariër eet meer dan groenten! bij vlagen lekker maar als geheel ontoereikend.

jules op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

6.0 Keuken 8 | Service 3 | Sfeer 7

Het eten was super lekker. Jammer genoeg waren de dranken superduur. Een glas warme champagne 14 euro. Een kop zwarte koffie, die zonder schoteltje gebracht wordt, 5,5euro. Duidelijk personeelstekort in de bediening. Voor dit budget mag dat beter in orde zijn! Jammer, want het eten zelf was superlekker.

KA op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

Keuken: Belgisch

Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque.

L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden