In de Balans

Belgisch, Frans | €€€
8,8 (52 reviews)
92% aanbevolen

Wat 52 mensen zeggen over In de Balans

8.8 Gebaseerd op 52 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten voor verjaardag"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

De ontvangst was vriendelijk en informeel, net zoals we het graag hebben. De menukeuze werd heel flexibel voorgesteld. Alle gerechten van het 6 gangenmenu waren met dagverse producten bereid en oogden bijzonder mooi. Enig puntje van persoonlijke kritiek, de eerste 3 gerechten mochten voor ons iets meer gekruid zijn....

Lees hele review

De ontvangst was vriendelijk en informeel, net zoals we het graag hebben. De menukeuze werd heel flexibel voorgesteld. Alle gerechten van het 6 gangenmenu waren met dagverse producten bereid en oogden bijzonder mooi. Enig puntje van persoonlijke kritiek, de eerste 3 gerechten mochten voor ons iets meer gekruid zijn. De aangepaste wijnen waren niet alleen verrassend maar ook goed gekozen en lekker.

YvesD op 23 oktober 2022
Geverifiëerd

"Uitmuntend restaurant!"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Met drie personen uitmuntend gegeten bij dit restaurant, een ietwat verborgen parel vlak bij de drukke Grote Markt van Antwerpen. Het gaat te ver om alle voor-, hoofd- en nagerechten hier te beschrijven, maar alle waren ze werkelijk van grote klasse. De bediening was vriendelijk, vlot en efficiënt en de sfeer was huiselijk gezellig. Kortom: de balans was zeer positief. Een aanrader!

Yves Bekaert op 13 oktober 2022
Geverifiëerd

"Geweldig avondje uit eten!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben met een gezelschap van 6 personen een geweldig avondje gehad. Het bijpassende wijnarrangement is heel goed in de smaak gevallen bij de heerlijke gerechten. Vooral het gerecht met de paddenstoelen bouillon en de diverse paddenstoelen is door ons allen als heerlijk ervaren. Zal zeker tegen vrienden en kennis...

Lees hele review

We hebben met een gezelschap van 6 personen een geweldig avondje gehad. Het bijpassende wijnarrangement is heel goed in de smaak gevallen bij de heerlijke gerechten. Vooral het gerecht met de paddenstoelen bouillon en de diverse paddenstoelen is door ons allen als heerlijk ervaren. Zal zeker tegen vrienden en kennissen zeggen dat dit restaurant een echte aanrader is als je eens lekker uit eten wilt gaan. Nogmaals complimenten aan de chef en de heren die de borden en de wijn uitserveerden!!!

Erik van Broekhoven op 07 oktober 2022
Geverifiëerd

"Heel lekker gegeten"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Vijfgangen menu gekozen tijdens de lunch (+ amuses + pre-dessert). Slechts twee tafels waren bezet in dit toch wel ruime restaurant. Maakte de sfeer wel iets minder, maar we hadden dan wel alle aandacht. Zeer lekker gegeten - goede ingrediënten, met kennis bereid en mooi gepresenteerd. Ruime wijnkeuze - je kan elke ...

Lees hele review

Vijfgangen menu gekozen tijdens de lunch (+ amuses + pre-dessert). Slechts twee tafels waren bezet in dit toch wel ruime restaurant. Maakte de sfeer wel iets minder, maar we hadden dan wel alle aandacht. Zeer lekker gegeten - goede ingrediënten, met kennis bereid en mooi gepresenteerd. Ruime wijnkeuze - je kan elke wijn ook per glas bestellen. Een minpuntje: een goede thee maken en opdienen moet men hier nog leren. Tip voor de chef: ga eens een theewinkel binnen en vraag advies.

Frank op 02 oktober 2022
Geverifiëerd

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekkere en verzorgde keuken .
Bediening top

Eric Ramaekers op 29 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over In de Balans

Keuken: Belgisch, Frans

Op een steenworp afstand van de bekende Grote Markt in Antwerpen vindt u restaurant In de Balans. Behalve de restaurantnaam, beschikt het restaurant ook over een keuken die in balans is. Chef Gennaro Miccio en sous-chef Tim van Gelderen staan aan het hoofd van een evenwichtige Franse en Italiaanse keuken. Ontdek de pure smaken van de Franse en Italiaanse gerechten in een perfecte romantische ambiance. Voor u het weet, waant u zich in Frankrijk of Italië met deze matchende gerechten en sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden