Knife fork icon red

Gå Nord

8,1 (29)

Wat zeggen mensen over Gå Nord

8.1
(29 reviews)
Eten
8.2
Service
7.4
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Super lekker eten in gezellig kader

Tina op 07 juni 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke locatie, mooie inrichting, aangename bediening en lekkere gerechtjes. Zeker een aanrader.

Blommaerts op 07 juni 2019

"Diner"
3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Mooie zaak, maar het personeel wist totaal niet van aanpakken. Wijn werd nooit ingeschonken. Voorgerechten was teleurstellend. Hoofdgerecht was goed, maar niet volgens de verwachtingen wat je hier zou moeten krijgen. Dessert heel teleurstellend en volledig teruggegeven.

Stef op 02 juni 2019

"Gå niet"
4.7 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 5

De gerechten zijn lekker, divers en origineel. Het is wat jammer dat dat overschaduwd wordt door de erg manke bediening. Wij hadden om 19u gereserveerd, maar mochten nog ruim een halfuur meemaken hoe onze en andere tafels ingedekt moesten worden. Tegen 20 uur kregen we na -echt waar!- drie keer vragen een glas wijn en brood. Op dat moment was het dessert al op. Het hele diner door moesten wij en de andere gasten rondom ons vragen om de kaart, vragen om te mogen bestellen, nog eens vragen om te mogen bestellen... Men kan dat begrijpen als het druk is en het personeel duidelijk overbevraagd wordt; dat was echter helemaal niet het geval. Het is goed dat men jonge mensen aanneemt, maar zij moeten duidelijk geïnstrueerd en opgevolgd worden. Dit deed ferm afbreuk aan het werk van de kok.

Dennis Melsen op 02 juni 2019

"Een ontdekking"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Lekkere originele keuken in een zeer aangenaam kader met leuk personeel die al eens een steekje laten vallen maar met een kwinkslag alles weer recht zetten. Onbevangen sfeer’ In het mooi gerestaureerde koetshuis en terras, rustig gelegen.
A fietsjes vlakbij - Komt op onze lijst van favorites.

Patrick & Anne op 02 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Hardenvoort 5 2060 Antwerpen

Over Gå Nord

In een prachtig oud koetshuis te midden van de groene oase van Park Spoor Noord in Antwerpen vindt u Restaurant Gå Nord. Dit ruwe industriële pand uit 1900 is aangekleed met gedempte natuurtinten en no-nonsense materialen als eikenhout en cement wat zorgt voor een gemoedelijk ambiance. Het sleutelwoord bij Gå Nord is eenvoud, een filosofie die door klinkt in alles wat ze doen.

Bij Gå Nord kunt u op een ongedwongen manier genieten van natuurlijke en eerlijke gerechten met Scandinavische en Oosterse invloeden. Er wordt resoluut gekozen voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Het hart van de zaak is de open keuken, waar gasten kunnen mee spieken met het bijzondere kookproces. In de zomer is het heerlijke vertoeven op het prachtige terras. Kortom, er is genoeg te zien, voelen en proeven bij Gå Nord in Antwerpen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
E56ffa231b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden