Hostellerie St-Nicolas**

Modern | €€€
8,9 (60 reviews)
100% aanbevolen

Wat 60 mensen zeggen over Hostellerie St-Nicolas**

8.9 Gebaseerd op 60 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij genoten van een voortreffelijke lunch. Dit is op restaurant gaan eten zoals het hoort.Heerlijke gerechten die je thuis normaal niet kan maken.TOP en Bedankt

Guy Verellen op 31 mei 2019

8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

1 probleem :
In de folder stond een 3 gangen menu voor een prijs . Daarbij stond wel dat een 4 gangen menu voor 80 euro.
Dus wij dachten je heb de keuze tussen 3 of 4 gangen.
Bij nader kijk stond wel op de reservering van 4 gangen en dit over het hoofd gezien.
Probleem:
Waarom staan zij op de folder voor :3 gan...

Lees hele review

1 probleem :
In de folder stond een 3 gangen menu voor een prijs . Daarbij stond wel dat een 4 gangen menu voor 80 euro.
Dus wij dachten je heb de keuze tussen 3 of 4 gangen.
Bij nader kijk stond wel op de reservering van 4 gangen en dit over het hoofd gezien.
Probleem:
Waarom staan zij op de folder voor :3 gangen en je kan dit niet nuttigen .
Dit is wel een beetje bedrog en zijn wij, samen met vrienden erin gelopen en een zware streep door onze rekening.

Mvg,

Mark

Desaver op 30 mei 2019

"Merveilleuse soirée "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Du début à la fin , merveilleux !!! Amuses bouches , entrées plat et dessert, les mignardises .....
A très très bientôt
Merci pour cette belle soirée

Selen op 30 mei 2019

"Hostellerie St Nicolas"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top restaurant met zeer vriendelijke en attente bediening.
Zeer lekkere gerechten, alles was top zoals het hoort te zijn

Philippe Sarrazin op 26 mei 2019

"Ronduit Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via Dining City ingeschreven voor Restraurant Festival en mijn ouders uitgenodigd. De reservatie is ultra vlot verlopen. Even ingeven op de website en alles was geregeld. Deze promotie was een uitgelezen kans om St-Nicolas nog eens te bezoeken. Ik was er vroeger met de firma nog geweest.
De uitbaters zijn uitermat...

Lees hele review

Via Dining City ingeschreven voor Restraurant Festival en mijn ouders uitgenodigd. De reservatie is ultra vlot verlopen. Even ingeven op de website en alles was geregeld. Deze promotie was een uitgelezen kans om St-Nicolas nog eens te bezoeken. Ik was er vroeger met de firma nog geweest.
De uitbaters zijn uitermate vriendelijk en de ontvangst hartelijk. We konden bij aankomst de aperitief op het terras nemen. Mooie omgeving.
Alles was voor ons boven verwachting. We hadden verwacht dat ze voor deze promotie prijs alles wat zouden terug schroeven, maar niets was minder waar.
Bij de aperitief kregen we drie hapjes, en dan nog eens 2 en dan nog eens 2. Allemaal even lekker en het was leuk om al die verschillende smaken, structuren en kleurpaletten te mogen ontdekken. Kleine smaakbommetjes, perfect uitgebalanceerd; Heerlijk genieten.
Daarna kwam het voorgerecht. Een schilderijtje met weer verrassende smaken. We hedden telkens spijt dat het op was. Het hoofdgerecht was pladijs. De lekkerste vis die ik ooit heb gegeten. Perfecte quisson, zacht van structuur en smaak. Alles paste zo perfect in elkaar. De kok is een echte culinair goochelaar die perfect de smaken weet te combineren. Ik weet niet hoeveel keer ik gezegd heb 'heerlijk!', maar het was veel. Ik ben nog in sterrenzaken geweest waar het lekker was, maar waar ik met honger van tafel kwam. In St-Nicolas kom je ook op dat vlak niets te kort. Je komt echt voldaan buiten. De porties zijn genereus waardoor je nog net iets langer kunt blijven genieten dan je verwacht had. En wanneer je dan dacht dat je alles hebt gehad komen ze nog met het overheerlijk dessert. Het is jammer dat je die schilderijtjes op moet eten. Wij hebben toch stieken enkele foto's gemaakt.
De all-in formule die werd aangeboden voor Restaurant Festival was 75€ voor de lunch. Eerlijk en zonder verrassingen. Top, Top, Top. Ik hoop echt dat ik nog eens terug kan gaan!

Stefan Leemans op 09 juli 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Elverdinge e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hostellerie St-Nicolas**

Keuken: Modern

Eettempel Hostellerie St.-Nicolas wordt gerund door Franky Vanderhaeghe en zijn echtgenote Sandra Nys. Alles staat in het teken van bord en klant, waar 'Genieten met een hoofdletter' centraal staat. In april 2002 verhuisde het ganse team naar het landelijke Elverdinge, aan de rijksweg tussen Veurne en Ieper.

Franky en zijn zoon Michael laten hun culinaire creativiteit ongeremd los op basis van lokale streek- en marktproducten. Uit de mondiaal geïnspireerde wijnkelder worden de mooiste wijnen getoverd die bij hun sublieme gerechten worden geserveerd.

Gastvrouwen Sandra & Marieke stellen samen met hun hele team alles in werk om uw bezoek aan Hostellerie Saint Nicolas memorabel te maken. Het enige wat u hoeft te doen is zitten en genieten van een bijzondere culinair ervaring.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden