Wat 60 mensen zeggen over Hostellerie St-Nicolas**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik ken de st nicolas zeer goed en ga daar zeer regelmatig.
Ik ben echter ietwat verontwaardig over de publiciteitsstunt, waarmee men de klanten lokt voor 55 euro (plus 15 euro per bijkomende ster)
Hierin wordt echter niet gemeld dat drank niet inbegrepen is ; uiteindelijk heeft deze avond mij totaal onverwacht 240 euro gekost (120 euro per man), wat dus fel afwijkt van de voorgestelde prijs.
Heerlijke smaakcombinaties,zeer verzorgde service.Gezellige culinaire avond!
ik twijfelde daar niet aan
proficiat aan de ganse ploeg
Plattegrond Alle restaurantdeals in Elverdinge e.o.
Over Hostellerie St-Nicolas**
Keuken: Modern
Eettempel Hostellerie St.-Nicolas wordt gerund door Franky Vanderhaeghe en zijn echtgenote Sandra Nys. Alles staat in het teken van bord en klant, waar 'Genieten met een hoofdletter' centraal staat. In april 2002 verhuisde het ganse team naar het landelijke Elverdinge, aan de rijksweg tussen Veurne en Ieper.
Franky en zijn zoon Michael laten hun culinaire creativiteit ongeremd los op basis van lokale streek- en marktproducten. Uit de mondiaal geïnspireerde wijnkelder worden de mooiste wijnen getoverd die bij hun sublieme gerechten worden geserveerd.
Gastvrouwen Sandra & Marieke stellen samen met hun hele team alles in werk om uw bezoek aan Hostellerie Saint Nicolas memorabel te maken. Het enige wat u hoeft te doen is zitten en genieten van een bijzondere culinair ervaring.