Knife fork icon red

Lindner Hotel Arivé

7,3 (2 reviews)

Wat 2 mensen zeggen over Lindner Hotel Arivé

7.3
(2 reviews)
Eten
8.0
Service
7.5
Sfeer
6.5
Schrijf een review

"Verrassend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik dacht laat ik dit keer eens een hotel restaurant in het Antwerpse proberen. Nadat ik het restaurant op de eerste etage had gevonden, werd ik warm onthaald. Frisse inrichting met veel glas. De menukaart was niet super groot en vernieuwend echter stonden er vele lekkere en herkenbare gerechten op. Kortom om we hebb...

Lees hele review

Ik dacht laat ik dit keer eens een hotel restaurant in het Antwerpse proberen. Nadat ik het restaurant op de eerste etage had gevonden, werd ik warm onthaald. Frisse inrichting met veel glas. De menukaart was niet super groot en vernieuwend echter stonden er vele lekkere en herkenbare gerechten op. Kortom om we hebben er van genoten. De wijnen zijn overigens mega en het leuke ervan, deze zijn meer dan goed betaalbaar. Ik ga er zeker nog eens terug.

Joost Friend op 22 november 2015

4.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 3

Dit is een gemiste kans voor restaurant Arivé. Het personeel was onervaren en bovendien zeer onoplettend. Zelfs na meerdere signalen van onze kant duurde het meer dan een halfuur voor we drinken konden bestellen. Dit werd enigszins goedgemaakt door één dienster die wel haar best deed en vrij professioneel overkwam. Het eten was niet slecht, maar weinig origineel en niet allemaal even vers.

Ellen op 04 december 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Lange Kievitstraat 125 2018 Antwerpen

Over Lindner Hotel Arivé

Relaxen en ontspannen, genieten en gezellig praten – de uitnodigende lounges zijn tegelijkertijd een knusse ontmoetingsplaats en een tussenstop. In alle openbare ruimten is W-LAN voorhanden, zodat je in een aangename atmosfeer kan werken of surfen.

Het restaurant op de eerste verdieping valt op door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zoals hout, leder en natuursteen. Ook hier kan je in een ongedwongen atmosfeer gezellig samenzijn en o.a. van streekgerechten, nationale of internationale seizoensgerechten en snacks genieten. Uiteraard biedt de wijnkaart een mooie selectie van passende wijnen.

Het restaurant beschikt over 94 plaatsen en je kan er elke dag (ongeveer) alles krijgen wat je als fijnproever wenst!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden