Knife fork icon red

Haeneveld

7,8 (11 reviews)

Wat 11 mensen zeggen over Haeneveld

7.8
(11 reviews)
Eten
7.6
Service
8.4
Sfeer
7.4
Schrijf een review

"Een aangename verrassing..."
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

In Restaurant 'Haeneveld' in Jabbeke hartelijke ontvangst en zeer attente service door de Gastvrouw gedurende het ganse bezoek -- Lekkere en voldoende hapjes bij het aperitief -- Het menu was "surprise" - soit ...(we geloven dat het kiezen van spijzen à la carte/of uit menu's toch ook deel uit maakt van het 'restaur...

Lees hele review

In Restaurant 'Haeneveld' in Jabbeke hartelijke ontvangst en zeer attente service door de Gastvrouw gedurende het ganse bezoek -- Lekkere en voldoende hapjes bij het aperitief -- Het menu was "surprise" - soit ...(we geloven dat het kiezen van spijzen à la carte/of uit menu's toch ook deel uit maakt van het 'restaurant-rituaal') -- Entrée (Vispannetje en cocotte/papier) en hoofdschotel (Magret de Canard) waren van uiterst goede kwaliteit en bereid met hoge gastronomische waarde -- Het dessert was heel fantasievol en voldoende -- Een lichte schaduw: tegenover de kwaliteit, was de kwantiteit van de porties eerder aan de 'sobere' kant (juist genoeg voor ons '+70er's), een jongere, echt hongerige gast zou dit eerder als onvoldoende betitelen -- Persoonlijk ben ik geen liefhebber van 'menu surprise', omdat de mogelijkheid om nog een lepeltje saus of een beetje groenten extra te bekomen niet voorhanden is -- toch wil ik beklemtonen dat we (spijts het feit dat we de enige gasten in het restaurantwaren) dankzij de HEEL SPONTANE EN VRIENDELIJKE GASTVROUW, de mooie muziek, het 'gemütliche' haardvuur en de heel mooie versieringen op alle tafels een gezellige avond doorgebracht hebben EN ZEKER VATBAAR VOOR HERHALING!

Marcel +Heide Mathay-Knöbl op 11 juni 2016

"Een aangename verrassing..."
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

In Restaurant 'Haeneveld' in Jabbeeke hartelijke ontvangst en zeer attente service door de Gastvrouw gedurende het ganse bezoek -- Lekkere en voldoende hapjes bij het aperitief -- Het menu was "surprise" - soit ...(we geloven dat het kiezen van spijzen à la carte/of uit menu's toch ook deel uit maakt van het 'restau...

Lees hele review

In Restaurant 'Haeneveld' in Jabbeeke hartelijke ontvangst en zeer attente service door de Gastvrouw gedurende het ganse bezoek -- Lekkere en voldoende hapjes bij het aperitief -- Het menu was "surprise" - soit ...(we geloven dat het kiezen van spijzen à la carte/of uit menu's toch ook deel uit maakt van het 'restaurant-rituaal') -- Entrée (Vispannetje en cocotte/papier) en hoofdschotel (Magret de Canard) waren van uiterst goede kwaliteit en bereid met hoge gastronomische waarde -- Het dessert was heel fantasievol en voldoende -- Een lichte schaduw: tegenover de kwaliteit, was de kwantiteit van de porties eerder aan de 'sobere' kant (juist genoeg voor ons '+70er's), een jongere, echt hongerige gast zou dit eerder als onvoldoende betitelen -- Persoonlijk ben ik geen liefhebber van 'menu surprise', omdat de mogelijkheid om nog een lepeltje saus of een beetje groenten extra te bekomen niet voorhanden is -- toch wil ik beklemtonen dat we (spijts het feit dat we de enige gasten in het restaurantwaren) dankzij de HEEL SPONTANE EN VRIENDELIJKE GASTVROUW, de mooie muziek en de heel mooie versieringen op alle tafels een gezellige avond doorgebracht hebben EN ZEKER VATBAAR VOOR HERHALING!

Marcel +Heide Mathay-Knöbl op 11 juni 2016

"HAENEVELD JABBEKE"
7.0 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 8

De ontvangst van mevrouw was zeer goed, het eten vond ik, prijs - kwaliteit, iets minder, de hoofdschotel was wel heel lekker.

SPINNEWYN MARC op 05 juni 2016

"Een smaakbon"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat kunt u meer wensen? Een prachtig kader met een vriendelijke gastvrouw en een sublieme keuken! Wij komen zeker terug

Damman-Roose op 29 mei 2016

"Jef Dierickx"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Na een weekendje zee, was dit een zalige afsluiter.
Zonder GPS was het een beetje zoeken, maar het lekker eten en de vriendelijke gastvrouw compenseerden dit in ruime mate.

Jef Dierickx op 02 juni 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Jabbeke e.o.

Krauwerstraat 1 8490 Jabbeke

Over Haeneveld

Restaurant Haeneveld ligt in Jabbekle.

In een prachtige gerestaureerde hoeve, in een oase van groen, bevindt zich Restaurant - Hotel Haeneveld. In een rustiek interieur wordt u met een lach en de nodige warmte verwelkomt. Die warmte komt niet enkel van de dame des huizes maar ook de gezellige open haard en de oude kachel stralen warmte uit. Heerlijk ontspannen kan u genieten van de exquise gerechten die Serge voor u bereidt. De wijnkelder benadrukt dat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen. U geniet van de harmonie tussen wijn en gerechten , op de achtergrond klinken de tonen van klassieke en eigentijdse muziek. U parkeert er uw wagen op een ruime camerabewaakte parking. Semenaries worden op maat uitgewerkt met of zonder catering en logies. De zalen zijn met klimaatregeling, audiovisueel basismateriaal is beschikbaar. Een extraatje voor langere sessies zijn wel de uiterst comfortabele zetels en stoelen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden