t Oosthof

Belgisch, Frans

t Oosthof

Belgisch, Frans
8,3 (53 reviews)
100%

Wat 53 mensen zeggen over t Oosthof

8.3 Gebaseerd op 53 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Uitstekend!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Dit restaurant is een echte aanrader. Een ongedwongen sfeer, hartelijke ontvangst en bediening en vooral een uitstekende keuken. Wachttijden tussen de maaltijden normaal, al moesten we we wat wachten op ons dessert. Er was die avond een feestje voor een grote groep, dat zal wel de oorzaak geweest zijn. En tenslotte: aangename prijzen, veel keuze, een speeltuintje in een mooie dorpskern.

Etienne Bogaert op 13 juli 2018

"Restaurant week"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

- goeie ontvangst
- vriendelijke bediening
- lekker eten
- goede prijs/kwaliteit
- gezellig interieur
- gezellig terras
- verzorgde zaak
- kindvriendelijke tuin

We komen zeker nog eens terug!

Jannetien Verkest op 08 juni 2018

"Verfijnde comfortfood"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij gingen naar 't Oosthof tijdens restaurantweek voor mijn verjaardag. We werden heel vriendelijk ontvangen in een gezellig restaurant waar een ongedwongen sfeer heerste. Hoewel we op dat moment (een dinsdag om 19 uur) als enigen in de zaal zaten, voelde de ruimte toch niet kil aan.

De amuse was heerlijk, vooral...

Lees hele review

Wij gingen naar 't Oosthof tijdens restaurantweek voor mijn verjaardag. We werden heel vriendelijk ontvangen in een gezellig restaurant waar een ongedwongen sfeer heerste. Hoewel we op dat moment (een dinsdag om 19 uur) als enigen in de zaal zaten, voelde de ruimte toch niet kil aan.

De amuse was heerlijk, vooral de Breydelhammousse. Daarna kregen we babykreeft, heerlijk! Ook het hoofdgerecht was om vingers bij af te likken. Mijn vriend ging dus graag in op de extra portie die werd aangeboden. Het dessert was ook heel lekker, maar helaas een iets te grote portie.

Het restaurant is heel vlot bereikbaar vanuit Oostende, waar wij wonen. Wij komen zeker terug!

Janne op 06 juni 2018

"week van het restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

via de actie week van het restaurant reserveerden we. Enige minpuntje was dat bij het moment van de reservatie geen menu getoond werd. toen we de avond zelf aankwamen zagen we dat het hoofdgerecht rundsvlees was wat ik niet lust. Het was even moeilijk om dat aan te passen omdat dat blijkbaar op voorhand moest, ma...

Lees hele review

via de actie week van het restaurant reserveerden we. Enige minpuntje was dat bij het moment van de reservatie geen menu getoond werd. toen we de avond zelf aankwamen zagen we dat het hoofdgerecht rundsvlees was wat ik niet lust. Het was even moeilijk om dat aan te passen omdat dat blijkbaar op voorhand moest, maar als je op voorhand het menu niet kent, is dat moeilijk natuurlijk. voor de rest zeer netjes en vriendelijk opgelost (mits 6 euro opleg wat het uiteindelijk wel waard was), en al bij al een zeer leuke en lekkere avond in een zeer gezellig kader gehad. Voor herhaling vatbaar !

Inge De Smet op 14 juni 2015

"Lekker en gezellig tafelen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Supergoed en gezellig gegeten in een uniek authentiek kader.
Prima verzorgde gerechten met een hele goede/vlotte bediening.
Een echte aanrader !!

Alain De Plancke op 09 juni 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in e.o.

Over t Oosthof

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant 't Oosthof ligt in Snellemgem-Jabbeke .Het is centraal gelegen in 't groen op nauwelijks 6 kilometer van Brugge en de kust. 

Vlakbij het bos Beisbroek kunt u gezellig tafelen in 't Oosthof. Waar ooit de Ridders van Rode zich te goed deden aan de rijke tafelen in dit Merovingisch kroondomein, bouwden Mario Afschrift en Blandine Strubbe deze in 941 opgetrokken centrale hoeve in 1988 uit tot één van de meeste geliefde gastronomische paradijzen uit de regio. 

Inclusief een tearoom waarbij de pannenkoeken en de ijsjes eens zo goed smaken in de groen- en bloemrijke tuin.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden