Knife fork icon red
Speciale editie MICHELIN Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Maak snel uw reservatie

Bistro Oliva

8,0 (19 reviews)

Wat 19 mensen zeggen over Bistro Oliva

8.0
(19 reviews)
Eten
8.2
Service
8.0
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"Jonge eigenaars met een hoog niveau "
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Een mooi niveau voor de jonge chef en echtgenote. Om 19.00 zat restaurant 3/4 vol wat enig wachten meebracht. Maar dat maakte het prachtige eten snel goed. Een aan te bevelen adres.

Eric Koopmans op 25 november 2019
Geverifiëerd

1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Ik had een afspraak via "restaurantweek" . Toen ik aankwam was het restaurant gesloten en telefonisch niet bereikbaar
Dit was dus zeker niet netjes

JAN POPPE op 22 november 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was best lekker maar het geheel werd een beetje overschaduwd door de lange wachttijd, de prijs, het voortdurend opruimen rondom ons na ons voorgerecht (wij zaten er zo lang omdat eten niet eerder geserveerd werd...) dus zaten er niet meer rustig gezellig te tafelen. Bij aanvang kregen we de kaart met een su...

Lees hele review

Het eten was best lekker maar het geheel werd een beetje overschaduwd door de lange wachttijd, de prijs, het voortdurend opruimen rondom ons na ons voorgerecht (wij zaten er zo lang omdat eten niet eerder geserveerd werd...) dus zaten er niet meer rustig gezellig te tafelen. Bij aanvang kregen we de kaart met een suggestie-3-gangen menu aan de prijs van 38€ pp., onze reservatie via DiningCity omvatte fantastisch 3-gangen-menu aan 42€ pp en achteraf bleek dan dat het menu idem was.....Het gaat niet om die 4€ maar volgende keer reserveer ik gewoon. Toen de garçon vroeg of alles naar wens was geweest gaven we voorzichtig door dat de wachttijd wel heeeel lang was; bleek dat er plots iemand uit de keuken weggevallen was en vandaar dat alles langer duurde. Deze info hadden ze beter onmiddellijk gegeven dan hadden we het kunnen begrijpen en was ons gevoel minder negatief geweest.

Ellen op 08 augustus 2019
Geverifiëerd

"jammer van het dessert"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Alles was zo goed als perfect... om dan een dessert te krijgen dat serieus tegen gevallen is. Een witte dame waar we lang moesten op wachten, met verwaterde melkchocolade saus, geen echte room, en ijsstukjes in het vanille-ijs.. jammer.

Cathérine De Geyter op 07 juni 2019

"Bistro Oliva"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

ondanks het feit dat er die dag iemand voor de zaal had afgezegd en onze gastvrouw er alleen voorstond, zijn we vrij vlot en zeer vriendelijk bediend.
Aperitief was OK, carpaccio was heel lekker. een kleine vergissing bij het hoofdgerecht, maar deze werd rechtgezet. De risotto was iets te zout, maar verder zeer lekker. Al bij al een goede indruk en we gaan zeker nog eens terug.

Johan Herbots op 31 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Katelijne-Waver e.o.

Markt 1 2860 Sint-Katelijne-Waver

Over Bistro Oliva

Bistro Oliva verwend haar gasten met heerlijke traditionele Italiaanse gerechten. Het restaurant huist zich in een oud gemeentehuis vol charmante hoeken en is daarmee een heerlijke plek om lekker Italiaans te genieten. Eigenaren Kristof Deflo en Eleni Marcelis schotelen u de enige echte Italiaanse klassiekers voor als caprese, ravioli, tagliatta, risotto, tiramisu, en ga zo maar door. Simpele en klassieke gerechten, maar bereidt tot in perfectie.

Schuif aan voor een culinair genot bij Bistro Oliva, waar ook de kleintjes van harte welkom zijn.

A presto!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Sint-Katelijne-Waver e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden