Marcus*

Belgisch | €€€
8,8 (36 reviews)
95% aanbevolen

Wat 36 mensen zeggen over Marcus*

8.8 Gebaseerd op 36 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Er werd rekening gehouden met onze specifieke vragen, eten en omkadering waren gewoon top!

David Thermote op 27 september 2018

"Op ontdekking"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Op ontdekking naar leuke restaurants via Dining with the stars bij Marcus in Deerlijk (Wvl.).
Mooie en verzorgde infra, de toegang van het restaurant via een zwart geprofileerde glazen deur tot in het restaurant met een strakke landelijke stijl.
Onze komst via de reservatie was degelijk correct geboekt, een goed o...

Lees hele review

Op ontdekking naar leuke restaurants via Dining with the stars bij Marcus in Deerlijk (Wvl.).
Mooie en verzorgde infra, de toegang van het restaurant via een zwart geprofileerde glazen deur tot in het restaurant met een strakke landelijke stijl.
Onze komst via de reservatie was degelijk correct geboekt, een goed onthaal, met een glimlach vd chef zelf. Alleen spijtig dat we ons tafel niet mochten uitkiezen (er was geen full booking).
Een duidelijk voorstelling van de lunch en wijn suggesties, de geserveerde hapjes en gerechten waren top. Dit alles opgediend door vlot en vriendelijk personeel.
Genoten.......

CVdb op 23 september 2018

"Uitstekend!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben gisteren uitstekend geluncht bij Marcus. Zeer goed onthaal en vriendelijke bediening. Het eten was top! Er werd al aan onze wensen voldaan!
Voor herhaling vatbaar!

Christine Mauroo op 19 september 2018

"Was zoals in het verleden een aanrader echt lekker eten "
7.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 7

Op het eten was niets aan te merken alles was om te lekkerder af verzorgd EU-top .
Ik weet dat het niet evident is met personeel maar in hetverleden dat wij in jullie restorant geweest zijn was de bediening van mvr zelf die was super en correct .
Nu was er een dame die een beetje de leiding nam perfect maar was ...

Lees hele review

Op het eten was niets aan te merken alles was om te lekkerder af verzorgd EU-top .
Ik weet dat het niet evident is met personeel maar in hetverleden dat wij in jullie restorant geweest zijn was de bediening van mvr zelf die was super en correct .
Nu was er een dame die een beetje de leiding nam perfect maar was zeer oppervlakkig kort en een beetje nors op het niet vriendelijke aan . Dit viel mij meteen op ook hoe ze het afhandelde met onze colega haar rok waar zij saus had gemorst was alles behalve , sorry kommetje water met doekje brengen en trek uw plan , was voor deze colega een afknapper . Voor de rest was het af . Bedankt voor de ontvangst

De Block Nicole op 17 juni 2018

"Markus in Deerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lang geleden dat we nog zo lekker hebben gegeten. Ieder hapje of bordje was een echte smaakbom. Je gaat zeker niet met honger naar huis. Bediening was top

Ledoux op 14 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deerlijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Marcus*

Keuken: Belgisch

Restaurant Marcus* is gevestigd in Deerlijk. Chef Gilles joye en echtgenote Heike Dedecker laten u in een gezellig en stijlvol ingericht restaurant genieten van een creatieve en innovatieve keuken. Chef Gilles houdt van een lichte en pure keuken, kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten. Een product verheven tot iets magisch is zijn grote uitdaging!

In Restaurant Marcus staat de klant centraal, zij bieden u comfort en rust, en vooral culinaire belevingen om van te genieten. Een relaxte, ontspannen en ongecompliceerde sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen.

Restaurant Marcus is al jaren een vaste waarde in de gastronomie en is bekroond met een Michelinster.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Deerlijk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden