Wat 17 mensen zeggen over Bistro Bis (by Magis)
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij zijn al verschillende keren in Bistro Bis gaan eten en het was altijd heel lekker. Gisteren echter, was het teleurstellend. In de restaurantweek verwacht je niet dat er een volledig vegetarische menu wordt geserveerd (tenzij je naar een vegetarisch restaurant gaat uiteraard). De bedoeling is toch dat je in deze...
Lees hele reviewWij zijn al verschillende keren in Bistro Bis gaan eten en het was altijd heel lekker. Gisteren echter, was het teleurstellend. In de restaurantweek verwacht je niet dat er een volledig vegetarische menu wordt geserveerd (tenzij je naar een vegetarisch restaurant gaat uiteraard). De bedoeling is toch dat je in deze week nieuwe ontdekkingen doet om dan achteraf nog eens terug te komen en uitgebreider te kunnen genieten. Ons gezelschap was hier nog nooit geweest en op basis wat er gisteren geserveerd werd, gaan ze niet meer terug komen. We hadden het gevoel dat we 2 hapjes en een zoetigheidje gekregen hebben.
Een gemiste kans. Jammer ...
aangename vriendelijke ontvangst, mochten onze plaats kiezen, kregen keuze uit verschillende lekkere en speciale aperitieven , met fijn hapje. Ook de gerechten waren heerlijk en werden vlot geserveerd met ,naar onze keuze ,een heerlijk biertje. De sfeer was gezellig. We hadden een fijne avond , zeker voor herhaling vatbaar.
Zalig lekker eten. Perfecte bediening. Gezellig om te zitten. Wel heel erg warm om te zitten gezien buiten 30°C en binnen geen airco.
Bistro bis is een gezellig restaurant met uitstekende bediening. Het eten is zijn geld meer dan waard. Zeker de moeite om te gaan eten als je in Tongeren een gezellige avond met lekker eten wil !
We kregen zeer veel uitleg zowel over de gerechten als over de bijhorende dranken. De zeer lekkere gerechten werden geserveerd in een unieke, super gezellige sfeer. .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Bistro Bis (by Magis)
Bistro Bis is het verlengstuk van de sterrenzaak Magis in Tongeren. De eerste verdieping van het Biessenhuys, waar Magis gevestigd is, werd omgebouwd naar een passend decor voor een nieuw ongedwongen bistronomie verhaal. Toen Dimitry Lysens en Aagje Moens hoorden dat Johan Haiverlain, hun vroegere sous chef bij Magis, het idee had een bistro te openen, was Bistro Bis een feit. Johan kreeg de kans om zijn droom waar te maken en het Biessenhuys een meer funky karakter te geven.
Johan verkiest om dingen eenvoudig te houden en dat wordt ook weerspiegeld in het interieur. De bar wordt gedecoreerd met kurken en over de ganse lengte van de bistro staat er in het midden een hoge gastentafel met ruwhouten blad.
Johan meldt ons dat alle aandacht naar het product gaat en hij serveert dan ook eenvoudige maar pure gerechten met een seizoensgebonden twist.