Wat 605 mensen zeggen over Restaurant De Kristalijn*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
TOP TOP TOP! Al 12 jaar ons favoriete restaurant.
Alles was top ! Het eten subliem, van amuze tot knabbels bij de koffie ! 11/10
Super mooie zaak met super vriendelijk personeel die je je 100% thuis laten voelen !!! Aanrader wij komen zeker terug .
Mooie locatie, vriendelijk personeel en ontzettend lekker gegeten.
Wij zijn al verschillende keren hier geweest en komen zeker nog terug. Een echte aanrader!!!👍👍👍
Ben zeer teleurgesteld! Deze stond nog op mijn lijstje om te doen. Je denkt een 17/20 Gault Millau. Dat kan niet tegenvallen. De smaken door de eerste drie gerechten waren eigenlijk overheerst door de zuren die in het gerecht verwerkt waren…ik keek dan ook uit naar het hoofdgerecht…maar dat is ook tegen gevallen. Ee...
Lees hele reviewBen zeer teleurgesteld! Deze stond nog op mijn lijstje om te doen. Je denkt een 17/20 Gault Millau. Dat kan niet tegenvallen. De smaken door de eerste drie gerechten waren eigenlijk overheerst door de zuren die in het gerecht verwerkt waren…ik keek dan ook uit naar het hoofdgerecht…maar dat is ook tegen gevallen. Een stuk entrecote afgewerkt met een vleesjus aangevuld met zwarte olijven….en geraspte kaas??? Een gepaneerde kalfszwezerik…om dan nog een tartaar te krijgen van kalfstong met kappertjes..weer zuur.. Het dessert en het madeleintje waren wel lekker. Sorry maar voor mij was het 1 maal en nooit meer…
Het eten was heerlijk, de bediening vriendelijk en professioneel, de sfeer ontspannend en het uitzicht mooi. Wij hebben genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Genk e.o.
Over Restaurant De Kristalijn*
Restaurant De Kristalijn* ligt in Genk met een Frans-Belgische keuken.
Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. Ons harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse productenvoor het allerbeste gaan.