La Truffe Noire

Frans | €€€ | Menu
8,9 (166 reviews)
91% aanbevolen

Wat 166 mensen zeggen over La Truffe Noire

8.9 Gebaseerd op 166 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Très Agréable soirée"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Accueil chaleureux; service attentionné et agréable; cadre chaleureux, enchantant la truffe; cuisine à la hauteur de nos expectations.

Gavin O'Connor op 05 maart 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 6

Voor een restaurant met een ster verwacht je toch iets meer. Ik heb in mijn leven al meer dan 40 sterrenzaken gedaan en deze is een tegenvaller, want de keuken is nog steeds de keuken van 20 jaar geleden, dus de keuken is niet met de tijd geevolueerd, wat altijd jammer. Als je daarenboven ook tijdens deze week van D...

Lees hele review

Voor een restaurant met een ster verwacht je toch iets meer. Ik heb in mijn leven al meer dan 40 sterrenzaken gedaan en deze is een tegenvaller, want de keuken is nog steeds de keuken van 20 jaar geleden, dus de keuken is niet met de tijd geevolueerd, wat altijd jammer. Als je daarenboven ook tijdens deze week van Dinner with a Star met een factuur voor 4 mensen buitenkomt van 570 EUR, dan is dit wel zeer prijzig.
Hier ga ik niet meer naartoe.

Mehdi van der Haegen op 04 maart 2020
Geverifiëerd

"Excellent dinner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellent dinner in a very welcming atmosphere

Aurora op 04 maart 2020
Geverifiëerd

"Un moment très agréable "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Excellent menu
Beaucoup de créativité et très goûteux
Les vins sont délicieux mais restent chers !
Le personnel est super attentif attentionné .

Michel Frippiat op 04 maart 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 5 | Service 9 | Sfeer 1

nous sommes venus dans le cadre de la restaurant week qui ne reflète peut être pas la qualité habituelle du restaurant, l'entrée et le plat étaient quelconques, le dessert très très bon. Par contre, le cadre ne m'a pas du tout plu...Service très gentil et attentif.

x op 28 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Truffe Noire

Keuken: Frans

Voor dertig jaar tilt de traditionele en vernieuwende keuken van La Truffe Noire de zwarte en witte truffels met de grootste zorg naar een hoger niveau. Elk van de originele creaties is de uitdrukking van deze passie, die het restaurant deelt met de meest veeleisende gastronomen. Deze uitzonderlijke diamanten komen enkel in een uitzonderlijk juwelenkistje optimaal tot hun recht. La Truffe Noire is een restaurant voor fijnproevers waar elegantie, verfijning en de krachtige magie van dit buitengewone ingrediënt centraal staan. Schuif aan bij La Truffe Noire voor een unieke ervaring op sterrenniveau.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden