JER* Just Eat Right

Frans | €€€
8,9 (208 reviews)
93% aanbevolen

Wat 208 mensen zeggen over JER* Just Eat Right

8.9 Gebaseerd op 208 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zo moet het zijn"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Correct en lekker

JKS op 15 september 2023
Geverifiëerd

"Top"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Johan Vandormael op 02 september 2023
Geverifiëerd

"Leerrijke ervaring"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

We waren uiteindelijk 282 euro kwijt voor 2 personen: aperitief, 5-gangen met bob arrangement van wijn , koffie. Het eten was goed (gelukkig), maar toch geen ster waardig. Het ontvangst was: O, jullie reserveerden met de bon? Deze uitspraak was overbodig, uiteindelijk betaalden we maar 15 euro minder dan de normale ...

Lees hele review

We waren uiteindelijk 282 euro kwijt voor 2 personen: aperitief, 5-gangen met bob arrangement van wijn , koffie. Het eten was goed (gelukkig), maar toch geen ster waardig. Het ontvangst was: O, jullie reserveerden met de bon? Deze uitspraak was overbodig, uiteindelijk betaalden we maar 15 euro minder dan de normale prijs. Bleek dan ook nog eens dat we bij het hoofdgerecht kip kregen ipv een goed stuk vlees. Dit alles maakt dat het toch niet zo een geslaagde avond was... het is niet dat we nog nooit eerder goed gingen uit eten, maar dat gevoel kregen we wel. We boekten goedkoper...en dat was eraan te merken. Heel jammer!

Genieter van een goede keuken (1 review) op 01 mei 2023
Geverifiëerd
Restaurant jer heeft gereageerd op 01 mei 2023

Spijtig dat wij niet aan jullie wensen hebben kunnen voldoen. Op welke manier moet je dan duidelijk maken dat men een bon bij heeft??
Door het kassasysteem moet dit dadelijk ingetikt worden. Wat is er mis aan Bresse kip? Denk dat kostprijs zeker niet goed koper is als een stukje vlees.


"👍👍👍💖"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

superlekker gegeten, een aanrader !

Elly Vandezande op 15 april 2023
Geverifiëerd

"5 gangen diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Nele op 08 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over JER* Just Eat Right

Keuken: Frans

In een sfeervol notarishuis in hartje Hasselt is restaurant JER* gevestigd. De inrichting van restaurant JER is gezellig en hedendaags, met houten vloeren en beige tinten. Achter het huis ligt een fraaie binnentuin. Bij mooi weer worden de tafels hier gedekt.

Bij restaurant JER* staat alles in het teken van het culinaire genot. De Franse en creatieve keuken is inventief en dagvers, geen wonder als je weet dat JER staat voor Just Eat Right. Op de kaart resulteert dit in bereidingen als langoustines kort op de plancha, karamel van witlof, variëteiten van wortelen, mousseline van citrusvruchten en tarbot, krokant gebakken tarbot, fondant van butternut, bloemkool en vleesjus met xeresazijn. De wijnkaart legt de nadruk op Franse wijnen, al worden ook de nieuwe wijnlanden niet vergeten. Komt u ook genieten bij restaurant JER*?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden