Wat 306 mensen zeggen over Fidalgo
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben gisteren genoten van het restaurantweekmenu en waren uiterst tevreden over hetgeen wij op ons bord kregen. De uitleg bij de verschilende gerechten was bovendien zeer goed.
Een kleine opmerking: de groenten bij het hoofdgerecht waren wel een beetje TE al dente, maar verder pico bello.
Met dank voor het i...
Wij hebben gisteren genoten van het restaurantweekmenu en waren uiterst tevreden over hetgeen wij op ons bord kregen. De uitleg bij de verschilende gerechten was bovendien zeer goed.
Een kleine opmerking: de groenten bij het hoofdgerecht waren wel een beetje TE al dente, maar verder pico bello.
Met dank voor het initiatief en de prijs/kwaliteit
Voor ons eerste bezoek aan idalgo, dat wij wel van naam kenden een revelatie voor ons
Aangenaam en lekker etentje in rustige en gezellige omgeving
Het etentje voldeed volledig aan onze verwachtingen. Goede bediening, goede sfeer en lekker eten. Voor herhaling vatbaar.
De vis van het voorgerecht had te veel gehad maar voor de rest was alles picco bello. Aangenaam kader, uitstekende bediening maar wel prijzige dranken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tienen e.o.
Over Fidalgo
Keuken: Frans
Restaurant Fidalgo waar klassiek en vernieuwing samengaan met rust en genot! Gevestigd te Tienen net buiten de ring, Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van de chef.
Elk gerecht is uiterst wel doordracht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen vernieuwd. Iedere maand wordt er een nieuw menu bereid naargelang seizoen en aanbod.
De salon/rokersruimte van Restaurant Fidalgo geeft uit op de tuin waar u bij de eerste zonnestralen kunt tafelen in een oase van groen. Waar versheid en seizoen primeren, zorgt Fidalgo ervoor dat families, bedrijven en groepen zich meteen thuis voelen in een aangenaam rustgevend kader met de nadruk op gastronomie.