Brasserie Sapore

Keuken: Italiaans

Brasserie Sapore

Keuken: Italiaans
8,8 (81 reviews)
100%

Wat 81 mensen zeggen over Brasserie Sapore

8.8 Gebaseerd op 81 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"tip top"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

zeer lekker en vriendelijke bediening

Walter Van Looy op 28 november 2019
Geverifiëerd

"We komen nog terug."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een 3-gangen diner. Rund Carpaccio, een klassiek bordje zoals het hoort. Hoofdgerecht een heerlijk stukje kalfsvlees met truffel, warme beetgare groenten en super lekkere pasta. Een dessert van tiramisu en dan droom je gewoon over Italië. Geen Grand chique maar gewoon een leuk restaurant met vriendelijke bediening e...

Lees hele review

Een 3-gangen diner. Rund Carpaccio, een klassiek bordje zoals het hoort. Hoofdgerecht een heerlijk stukje kalfsvlees met truffel, warme beetgare groenten en super lekkere pasta. Een dessert van tiramisu en dan droom je gewoon over Italië. Geen Grand chique maar gewoon een leuk restaurant met vriendelijke bediening en heel attent. De sfeer was er ook aangenaam en je kunt er rustig praten. Een glaasje Prosecco, een fles Chianti Classico en een cappuccino maken het verhaal af.

Marc Frans op 18 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer vriendelijke en goede bediening, heel lekker eten de volledige menu was echt genieten, en perfect bereid in de keuken! mijn complimenten aan de chef.

marc sevenhans op 17 november 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 7

Er worden telkens voor voorgerecht hoofdgerecht en dessert, 2 mogelijkheden voorgesteld. Ik nam de scampi diaboli en de pasta met zeevruchten.
Dit viel een beetje tegen. De scampi zwommen in de diaboli saus, die tamelijk vet was en niet best verteerde. De zeevruchten in de pasta waren hoofdzakelijk mosselen (1/2 k...

Lees hele review

Er worden telkens voor voorgerecht hoofdgerecht en dessert, 2 mogelijkheden voorgesteld. Ik nam de scampi diaboli en de pasta met zeevruchten.
Dit viel een beetje tegen. De scampi zwommen in de diaboli saus, die tamelijk vet was en niet best verteerde. De zeevruchten in de pasta waren hoofdzakelijk mosselen (1/2 kg schat ik), smakelijk maar als ik mosselen wil eten ga ik naar een mosselrestaurant. Mijn echtgenote nam de carpacio en de scalopino. Die waren top zonder meer. Als wijn bestelde we de op de kaart aangeprezen wijn van de maand, die bleek echter uitverkocht te zijn maar de sommelier kwam met een alternatief dat ons zeer bekoorde. Chapeau.

Ernie op 16 november 2019
Geverifiëerd

"Familie etentje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer gezellig restaurant goede service en vriendelijk personeel eten was super een aanrader komen zeker nog eens terug zaten op het terras goede sfeer

Catharina scheers geysen op 03 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Sapore

Keuken: Italiaans

Sapore, een Italiaans getinte brasserie in Antwerpen.

Voor een lekkere lunch of een heerlijk diner als ook een hapje- en drankje bent u van harte welkom in dit gezellige decor en het zomerse terras.

De menukaart kan men best omschrijven als een mix van Italiaans & Frans/Belgisch. Naast het vaste menu wordt er gewerkt met suggesties naar gelang het seizoen. U vindt bij brasserie Sapore een mix van klassiekers en nieuwigheden, steeds op basis van kwalitatieve producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden