Wat 413 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekkere gerechten in een schitterende presentatie en een fijn smakenpakket in combinatie met heerlijke aangepaste wijnen. Kortom 1000% genieten!
We namen het speciale 'week van de smaak' all-in menu. Aperitief, 5-gangenmenu met aangepaste wijnen plus water en koffie.
De crémant was uitstekend, het hapje weinig verrassend. Het was 45 minuten wachten op de eerste gang, wat toch veel te lang is. Maar daarna liep de bediening wel vlot. Mooi gedresseerde borde...
Lees hele reviewWe namen het speciale 'week van de smaak' all-in menu. Aperitief, 5-gangenmenu met aangepaste wijnen plus water en koffie.
De crémant was uitstekend, het hapje weinig verrassend. Het was 45 minuten wachten op de eerste gang, wat toch veel te lang is. Maar daarna liep de bediening wel vlot. Mooi gedresseerde borden met verfijnde smaakcombinaties die stuk voor stuk super lekker waren. Een pluim voor de chef! De wijnen pasten ook uitstekend bij de gerechten.
De bediening mag nog wat minder stijf en ietsje vlotter, brood en water zouden bvb. spontaan bijgevuld kunnen worden. En de lange wachttijd aan het begin moet zeker vermeden worden.
De sfeer was nogal koeltjes, maar misschien had dit meer te maken met de halve bezetting dan met het interieur.
Een mooie culinaire ontdekking, de prijs/kwaliteit verhouding zit zeker goed!
Het was heerlijk, onze 2 zonen hebben er ook van genoten. Zij hebben hier hun eetcultuur kunnen uitbreiden, topkeuken, een explosie van smaken !
Indrukwekkende kookkunt, met perfect beheerste technieken. Een zeer beperkt aantal couverts worden door de chef (solo in de keuken!) op meesterlijke wijze bereid. Alles wordt zeer vriendelijk opgediend.
Vriendelijke en vlotte bediening van lekker en mooi gepresenteerd eten. De chef weet waar hij mee bezig is; zijn combinaties zijn soms onverwacht maar zeer geslaagd!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.