Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was echt uitstekend, aan de bediening kon gesleuteld worden.
Waren gisteren in het kader van de restaurantweek met 4 personen bij Cena. Opvallend dat elders vaak een speciaal menu voor de restaurantweek wordt samengesteld, waar hier van de reguliere kaart werd geserveerd..........
De 3 ( ! ) hapjes geserveerd voorafgaande aan het diner waren zonder uitzondering fantastisch. ...
Waren gisteren in het kader van de restaurantweek met 4 personen bij Cena. Opvallend dat elders vaak een speciaal menu voor de restaurantweek wordt samengesteld, waar hier van de reguliere kaart werd geserveerd..........
De 3 ( ! ) hapjes geserveerd voorafgaande aan het diner waren zonder uitzondering fantastisch. Hetzelfde wat betreft het voorgerecht : de coquilles. Het tussengerecht - het gepocheerde eitje - daarentegen flets en smakeloos.
Hoofdgerecht en nagerecht niks op aan te merken, goed van smaak, .........misschien een beetje klein uitgevallen. De aangepaste wijnen werden in meer dan voldoende mate geschonken. Hebben van ons diner zeker genoten.
Super lekker gegeten !
Mooie menu met heerlijke lekkere extra hapjes. Alles op een rustige manier gebracht.
Zeker een aanrader !
Super lekker gegeten !
Mooie menu met heerlijke lekkere extra hapjes. Alles op een rustige manier gebracht.
Zeker een aanrader !
Wij hebben culinair genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke pluim voor de keuken en bediening. Doe zo verder en de "ster" volgt wel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.