Vlass

Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,3 (462 reviews)
99% aanbevolen

Wat 462 mensen zeggen over Vlass

9.3 Gebaseerd op 462 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Positieve verrassing !"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Dit restaurant is niet zomaar eentje waar je vlug eens binnenwipt om iets te eten.
Deze mensen streven naar de top en stoppen hier veel energie in.
Inrichting, service en omkadering uitstekend.
Keuken zeer verfijnd met onverwachte mooie presentaties die bijzonder goed matchen, extra op smaak gebracht door de pass...

Lees hele review

Dit restaurant is niet zomaar eentje waar je vlug eens binnenwipt om iets te eten.
Deze mensen streven naar de top en stoppen hier veel energie in.
Inrichting, service en omkadering uitstekend.
Keuken zeer verfijnd met onverwachte mooie presentaties die bijzonder goed matchen, extra op smaak gebracht door de passende wijnadviezen. Aandacht voor seizoen- en streekproducten.
Een parel aan onze kust. Dit geheel heeft wel zijn prijs.
Deze zaak lijkt met " * "-waardig.

Patrick DE LOOF op 11 juni 2018

"prima restaurant!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

het eten was heel lekker, de bediening correct, de sommelier was uiterst vriendelijk en gaf zeer goed uitleg over de wijn! de gastvrouw was ook vriendelijk alsook de rest van het personeel. Voor klanten die in de nabijheid wonen word er zelfs aangeboden om u met de golfkar u naar uw bestemming te brengen!

Deschamps Liliane op 10 juni 2018

"Smaakvolle lunch bij VLASS"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Alvorens te reserveren voor de restaurantweek, had ik eerst wat recensies gelezen van een aantal restaurants en dit restaurant stak er toch bovenuit. Mijn interesse was gewekt. We gingen met 6 personen eten en mijn verwachtingen lagen hoog maar zoals dat al eens kan gebeuren met hoge verwachtingen kunnen die soms (d...

Lees hele review

Alvorens te reserveren voor de restaurantweek, had ik eerst wat recensies gelezen van een aantal restaurants en dit restaurant stak er toch bovenuit. Mijn interesse was gewekt. We gingen met 6 personen eten en mijn verwachtingen lagen hoog maar zoals dat al eens kan gebeuren met hoge verwachtingen kunnen die soms (dik) tegen vallen. Hier was dat zeker NIET het geval. Integendeel, mijn gezelschap was niet op de hoogte waar we heen gingen, deze reservatie was een verrassing voor hen, maar we waren naderhand allen unaniem: dit is een TOPRESTAURANT dat alle verwachtingen zeker had ingelost.
Het huisaperitief is een aanrader en de gepresenteerde hapjes waren een streling voor het oog en de tong. We kregen er 5 waarvan er een aantal op een hele speciale manier geserveerd werden. Misschien jammer dat ze relatief snel na elkaar kwamen (misschien omdat we een reservatie hadden om 13u30 of hoort dit zo te zijn?)
Een jongedame kwam daarna met maar liefst 8 verschillende huisgemaakte broden waaruit we konden kiezen. Heel leuk, het moet niet altijd met een broodje op een bordje zijn of een mandje met sneetjes brood.
Het voorgerecht was aspergepunten in een heel lekker sausje met spek en dit geserveerd in een prachtig bord. Weerom een lust voor het oog en een streling voor de tong.
Het hoofdgerecht was heek of ook nog mooie meid genoemd. Weerom een lekker gerechtje dat met de gepresenteerde groenten een mooi, kleurrijk pallet vormde.
Het dessert was een variatie op aardbei en frambozenbereidingen. Samen met de heel lekkere dessertwijn weerom een schot in de roos.
Nadien hebben we nog genoten van een koffie en hierbij kwam de gastvrouw ons verwennen met allerhande zoetigheden, een perfecte afsluiter van een geslaagde middag.
Kortom: heel lekker eten, bediening die tip top in orde was, vriendelijk gastvrouw en gastheer en een topsommelier die kort maar kernachtig zijn wijnen kwam presenteren (we hadden het aangepast wijnarrangement genomen). Omdat ik bob was stelde de sommelier me het bob-wijnarrangement voor, hierbij krijg je van elke wijn een proevertje. Zo heb je na de maaltijden al bij al maar 1 glas gedronken en heb je toch kunnen meegenieten van de wijnen.
Een minpuntje is de prijs van het water, dit vonden we niet in verhouding met de andere (alcoholische) dranken maar bon, dat neemt niet weg dat we een heel geslaagde middag gehad hebben.
Een bijkomend pluspunt is het mooie servies en de leuke glazen! Alles tip-top in orde!
Hier komen we zeker nog terug en we raden iedereen deze topper aan. Onze complementen aan de chef en zijn team!

Vincent op 09 juni 2018

"Waarom Vlass nog geen ster heeft, is ons een raadsel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een hartelijke ontvangst, een stijlvol interieur, smaakvol gedekte tafels, een innemende sfeer, een vlotte en vriendelijke bediening, en eten om duimen en vingers af te likken. Van de hapjes tot de dessertjes: alles was een streling voor het oog, en bovendien overheerlijk! We hebben in sterrenrestaurants gegeten die...

Lees hele review

Een hartelijke ontvangst, een stijlvol interieur, smaakvol gedekte tafels, een innemende sfeer, een vlotte en vriendelijke bediening, en eten om duimen en vingers af te likken. Van de hapjes tot de dessertjes: alles was een streling voor het oog, en bovendien overheerlijk! We hebben in sterrenrestaurants gegeten die ons (veel) minder hebben bekoord.
Een dikke proficiat ook aan sommelier Kenzo. Die Libanese wijn 'met de rode lippen' is een topper!

Violette op 09 juni 2018

"Toprestaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben weer een fijne restaurantbeleving genoten. verfijnde keuken, topbediening, goede sfeer, mooie inrichting, kortom alles wat je wenst. Leuk het contactmoment van de chef kok.

Heyrman-Staes Eric en Christel op 08 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Middelkerke e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vlass

Keuken: Vis en zeevruchten

Op een zucht van duin en strand serveert restaurant Vlass u heerlijke creaties van vis, vlees en wild, telkens met passie bereid. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten zij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen ze bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden