Vlass

Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,3 (457 reviews)
99% aanbevolen

Wat 457 mensen zeggen over Vlass

9.3 Gebaseerd op 457 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Uitstekend en dichtbij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was perfect. Mooi interieur, perfecte bediening en super lekker eten

Christa kurthen op 27 november 2017

"Het verschil zit hem in kleine dingen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk en aangename sfeer en vriendelijk onthaal. De amuses waren tiptop in orde maar mochten iets vlotter komen aangezien onze aperitief al bijna de helft op was, dit terwijl 2 tafels die later waren binnengekomen ze intussen wel al gekregen hadden.Toen we te horen kregen wat we als voorgerecht gingen krijgen tijdens...

Lees hele review

Leuk en aangename sfeer en vriendelijk onthaal. De amuses waren tiptop in orde maar mochten iets vlotter komen aangezien onze aperitief al bijna de helft op was, dit terwijl 2 tafels die later waren binnengekomen ze intussen wel al gekregen hadden.Toen we te horen kregen wat we als voorgerecht gingen krijgen tijdens restaurantweek viel dit tegen want het was een gerecht dat we allebei niet lustten, doch hebben ze ons een alternatief aangeboden wat op zich super is, maar jammer genoeg kwam een bepaald hoofdingrediënt terug tijdens het hoofdgerecht. Verder hebben we genoten van vrijwel uitstekende gerechten vergezeld van lekker zelfgebakken broden die aan tafel werden gepresenteerd op een kar, maar hier opteren we om een broodje op tafel te geven zodat de klant zich zelf kan bedienen. Deze zelfde kar kwam dan terug tijdens de versnaperingen tijdens de koffie met vele lekkere zoete dingen, maar je betaald dan wel 8 Euro voor een klein kopje koffie, weliswaar vergezeld van een kannetje , maar daar zat maar voor elk een half (klein) tasje meer in.
Verder lof voor de zoon des huizes die zijn werk als sommelier au serieux neemt, maar eveneens een pluim voor de jonge dienster die haar job met verve deed.
Enig minpuntje misschien: als de keukenhulpen aan tafel komen om bvb een kannetje saus over uw gerecht te schenken ziet het niet zo aangenaam als hun jas bevlekt is van in de keuken te staan en van het mooie servies zijn toch al vrij veel stukjes afgebroken.
Als ze een ster ambiëren zal daar nog aan gewerkt moeten worden.

Patrick De Clercq op 26 november 2017

"we'll be back!!"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

zeer hartelijke ontvangst, je voelt je welgekomen en er zal voor u gezorgd worden. Heel mooie gin-aperitief met lekkere hapjes. Prachtige oesterbereiding !!! heel verfrissend. Lekker voorgerecht; portie aan de kleine kant. Mooie hoofdgerecht met lekker lam en leuke schorseneergarnituur. Ook verrassend dessert met ee...

Lees hele review

zeer hartelijke ontvangst, je voelt je welgekomen en er zal voor u gezorgd worden. Heel mooie gin-aperitief met lekkere hapjes. Prachtige oesterbereiding !!! heel verfrissend. Lekker voorgerecht; portie aan de kleine kant. Mooie hoofdgerecht met lekker lam en leuke schorseneergarnituur. Ook verrassend dessert met een saus van aardpeer! Het geheel werd begeleid door lekkere wijnen, een verrassende pineau bij het dessert ! Heel leuk wijnarrangement! Ook de keuze van snoepjes bij koffie of thee is aangenaam. Overall : een aanrader! modern kader, goede ontvangst en begeleiding, lekker eten en wijnen... we komen zeker terug!

Erwin D'Hoop op 24 november 2017

"Lekker, maar prijzig"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lunch van de restoweek, Bij de aperitief, coupe 14, maison 12 enkele lekkere amuses.
Voorgerecht beetje minimalistisch. Hoofdgerecht tong was goede portie. Met witte en rode wijn (8 euro per glas)

Patriek Rommel op 23 november 2017

"Een voltreffer aan de kust."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Dit restaurant is momenteel één van de beste aan de kust..
Prijs/kwaliteit een topper.
Heel originele gerechten, mooie presentaties maar vooral lekker!
Volgens ons verdienen ze zeker een ster !!
Frie

Frie verbiest op 20 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Middelkerke e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vlass

Keuken: Vis en zeevruchten

Op een zucht van duin en strand serveert restaurant Vlass u heerlijke creaties van vis, vlees en wild, telkens met passie bereid. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten zij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen ze bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden