Wat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
je retournerai volontiers dans ce restaurant
prochainement
Service excellent, bien qu'un peu rapide au début.
Produits rares, et d'excellente qualité
Prix raisonnable pour un étoilé
Surpris par la qualité de mon Adsl (!),je n'ai pu préciser que je partage l'avis de monsieur J.Voinel sur le côté "esprit de découverte d'un resto gastro à un prix avantageux".La comparaison avec le prix du menu traditionnel ne donne pas l'impression d'avoir bénéficié d'un prix promotionnel.Mais je maintiens mes côtes ,déjà envoyées ci-dessous, un excellent moment pour un excellent repas !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.