Reserveer nu bij meer dan 300 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

De Biek

Belgisch, Frans | €€€
8,9 (478 reviews)
100% aanbevolen

Wat 478 mensen zeggen over De Biek

8.9 Gebaseerd op 478 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"echt de moeite"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

heel lekker eten, we hebben genoten

Kaat Vanhoucke op 31 maart 2023
Geverifiëerd

"Fijne avond met lekker eten en vlotte service"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fijne gerechtjes
Heel lekkere wijnen
Vriendelijke bediening

Marijke op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Echt een aanrader"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Voor ons was het een eerste kennismaking en wat voor een.We gingen voor het 5gangen luxe menu+overnachting+ontbijt.Bij aankomst op de kamer stond de temperatuur veel tehoog op 27°,bij nader inzien was de termostaat defect, kregen direct andere kamer aangeboden,maar deze was perfect voor ons, er werd direct een techn...

Lees hele review

Voor ons was het een eerste kennismaking en wat voor een.We gingen voor het 5gangen luxe menu+overnachting+ontbijt.Bij aankomst op de kamer stond de temperatuur veel tehoog op 27°,bij nader inzien was de termostaat defect, kregen direct andere kamer aangeboden,maar deze was perfect voor ons, er werd direct een technieker gebeld, die was al na 30 min ter plaatse om dit euvel te verhelpen, wat een service.Alle gerechtjes werden perfect gepresenteerd en schilderachtig verzorgd en de aangepaste (h)eerlijke wijnen fantastisch.Zeer lekker gegeten een topmenu.Zeer vriendelijke en vlotte bediening.We komen zeker terug en zullen dit toprestaurant aanbevelen bij familie en vrienden

Ronny Goossens op 29 maart 2023
Geverifiëerd

"Stay the night"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Het aanbod van restaurant met overnachting en ontbijt was een topper, zo kon mijn echtgenoot (die normaal altijd BOB is ) meegenieten van de aangepaste wijnen. We moesten immers de baan niet meer op. Het ontbijt was ook lekker, meer dan voldoende en gevarieerd .

Tan op 25 maart 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De lunch was zeer lekker. Prijs-kwaliteit was goed. Aperitief vonden we duur voor wat het was. De aangepaste wijnen waren goed, maar niet verrassend. We betaalden in totaal 200 euro voor 2 personen (2 x menu, 2x aperitief maison, 1 x aangepaste wijnen, 1 fles bruisend water 0,5l)

Bianca De Brandt op 17 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Moorsel-Aalst e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Biek

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant De Biek ligt in Aalst. Een schitterend culinair restaurant met intieme tuin en terras waar u kan genieten van de chef zijn creatieve gastronomie. Een restaurant om eens helemaal te onthaasten.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden