De Violin

Belgisch, Frans | €€
8,6 (308 reviews)
96% aanbevolen

Wat 308 mensen zeggen over De Violin

8.6 Gebaseerd op 308 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Behalve een menuutje aan 27 euro stelde de Violin ook een "all-inn drank formule voor, dat wel interessant was en bestond uit cava, 1/2 fles wijn en koffie of thee. De ontvangst was goed en de maître was een goede gastheer. Aan tafel werd er niet gevraagd of we water wensten. De amuse was een pompoen soepje dat lekk...

Lees hele review

Behalve een menuutje aan 27 euro stelde de Violin ook een "all-inn drank formule voor, dat wel interessant was en bestond uit cava, 1/2 fles wijn en koffie of thee. De ontvangst was goed en de maître was een goede gastheer. Aan tafel werd er niet gevraagd of we water wensten. De amuse was een pompoen soepje dat lekker was maar niet "speciaal". Het voorgerecht was lekker grijze garnalen,langoestine en appeltjes gewikkeld in zalm. Ik had me verheugd op het hoofdgerecht omdat het "wild" was hindefillet. Die had een goede cuisson maar de bijlagen vielen tegen. Rode kool in een jasje van een kroket, spruiten en kastanjepuree. Ik mistte de traditionele veenbessen en kroketten. Het dessert was super een moeilleux en sinaassorbet. Originele combinatie. De wijnen waren Spaans en vielen goed in de smaak !
Leuk idee van Dinning city om een restaurant week te organiseren, maar de kennismaking met de "Violin" zal maar eenmalig zijn.

Corinne Volont op 04 december 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heerlijke culinaire ontdekking, perfecte timing, mooi versierde borden, allin drankenformule een aanrader, veel tussenruimte tussen de tafels,prima maitre en gastvrouw, heerlijk dessert, wij komen zeker terug

pv schoten op 04 december 2010

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Het was weer uitstekend! We hebben er van genoten. Zowel het eten als de bediening waren uitstekend!

Liliane Cauwenberghs op 03 december 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Goede ontvangst door de gastvrouw.Correcte bediening en lekker gegeten.

Guido Antheunis op 03 december 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekende kwaliteit van eten. Zowel de vriendelijkheid als de service was perfect. En een pluim voor de chef kok.Hier gaan wij in de toekomst zeker nog meer eten, en zal het zeker aanraden.

ANTOINE CASTELIJNS op 02 december 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deurne e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Violin

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant De Violin in Deurne huist in een karaktervolle, gerenoveerde hoeve en wie binnenkomt, wordt onmiddellijk getroffen door het gevoel van "hier ben ik thuis". In een sublieme combinatie van modern en rustiek versmelten open haard en spots, planken vloer en kleurrijke accenten tot een harmonieus geheel.

Bij De Violin wacht u een warm, hoofs onthaal, dat het midden houdt tussen eerbiedig en hartelijk, maar nooit te familiair wordt. Bij De Violin wordt de fijnproever altijd aangenaam verrast. Daarvoor tekenen de dagelijks verse marktproducten, een voortdurend wisselende kaart en de persoonlijk toegelichte dagsuggesties. Restaurant De Violin behartigt ook al uw recepties en feestjes en heeft een luxueuze accommodatie voor vergaderingen en feesten ter beschikking. Wie tafelt in De Violin, waant zich in Antwerpen, maar smaakt de verademing van een oase in de stad.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Deurne e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden