Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van A tot Z een schitterende smaaksensatie. Alles was pure kunst: van het interieur tot op het bord. Bart De Pooter beschikt over de gave om de pure ingrediënten volop tot zijn recht komen in een prachtige combinatie van texturen, zonder te gekunsteld te zijn. Zowel het zilte van de zee als warme oosterse kruidige t...
Lees hele reviewVan A tot Z een schitterende smaaksensatie. Alles was pure kunst: van het interieur tot op het bord. Bart De Pooter beschikt over de gave om de pure ingrediënten volop tot zijn recht komen in een prachtige combinatie van texturen, zonder te gekunsteld te zijn. Zowel het zilte van de zee als warme oosterse kruidige toetsen kwamen aan bod in het menu. We konden o.a. genieten van mosseltjes met diverse structuren van broccoli, pladijs in combinatie met venkel, met als top of the bill eendefilet met zoete aardappel, pompoen en wortel, ook qua kleur en presentatie om de duimen en vingers bij af te likken. Het dessert van framboos en de diverse snoepjes met chocolade van Pierre Marcolini, maakten dit een lunch om nooit meer te vergeten! Hier zien ze ons 's avonds nog eens terug.
Prachtig kader, vlotte en sympathieke bediening en uiteraard een bom aan heerlijke smaken. Dank u chef en zaalpersoneel voor een geweldige avond
Mooie kunstwerkjes heel lekker en heerlijke combinaties wat betreft de wijnen de eerste(muscadet) vonden we minder lekker
Genoten van begin tot eind!
het personeel was super grappig. Heel andere aanpak dan in klassieke sterrenrestaurants!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.