Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De gerechten en de aangepaste wijnen waren zeer lekker. We hebben er echt van genoten.
Het interieur met het houten kunstwerk was zeer origineel en bracht een aangename en rustgevende sfeer. De inkom en de houten trap naar boven was het enige dat ik nog herkende uit mijn jeugd. Als misdienaar ben ik meermaals in he...
De gerechten en de aangepaste wijnen waren zeer lekker. We hebben er echt van genoten.
Het interieur met het houten kunstwerk was zeer origineel en bracht een aangename en rustgevende sfeer. De inkom en de houten trap naar boven was het enige dat ik nog herkende uit mijn jeugd. Als misdienaar ben ik meermaals in het gebouw geweest , zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping. De toenmalige pastoor noemde Cornelis en onderpastoor was Louis Van Hoof die nu nog in Boom woont.
Uitermate lekker! De perfectie van begin to eind, een avondje vol heerlijk culinaire verrassingen!!!
Uitstekend menu en aangepaste wijnen.
Met ons gezelschap van 10 zaten we toch mooi samen aan de ronde tafel en voldoende privé.
Ook dit kan ik ten zeerste appreciëren.
MVG
jan Coeckelbergh
Belfius
super vriendelijk en behulpzaam personeel
lekker eten
goed ontvangst
Het was een unieke en fijne ervaring. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Alvast hartelijk dank aan de chef en zijn hele team.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.