Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
fantastiche presentatie van de gerechten, verrassende en lekkere combinatie van ingrediënten, ook met minder bekende groenten, geurige en frissen toetsen in elk gerecht, top wijn, echt vriendelijke bediening: alles top
Top proficiat
niet alleen uitstekend, maar ook buitengewoon fantastisch !!!
Efficiënte en zeer vriendelijke bediening.
Klassevol interieur.
Schitterend menu.
ik vind de ontvangst en bediening super doch wat te stijf ... er mag gelachen worden en plezier gemaakt worden ondanks 2 sterren zaak !
jullie verdienen een 3e ster vind ik doch doe iets aan jullie ontvangst en contact met klanten. Enkel uitleg over producten, wijnen enz zou ik U aanraden om wat warmer te organise...
Lees hele reviewik vind de ontvangst en bediening super doch wat te stijf ... er mag gelachen worden en plezier gemaakt worden ondanks 2 sterren zaak !
jullie verdienen een 3e ster vind ik doch doe iets aan jullie ontvangst en contact met klanten. Enkel uitleg over producten, wijnen enz zou ik U aanraden om wat warmer te organiseren en niet zo koel !!!
voor de rest is het mijn zoveelste maal dat ik kom eten bij jullie en kan ik opnieuw niets aanmerken op de keuken en somelier !
groeten en succes
Luc Geunes
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.