Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Pastorale**

9,9 (1209)

Wat zeggen mensen over De Pastorale**

9.9
(1209 reviews)
Eten
9.9
Service
9.9
Sfeer
9.9
Schrijf een review

"Heel erg lekker!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heel erg lekker. Wij kwamen hier de verjaardag van één van onze vrienden vieren en waren erg te spreken over de service, sfeer en het eten. Vooral de service van Roy verdient een dikke pluim. Het bezoeken waard.

Jonas De Meyer op 05 december 2019

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Voor ons was het een leuke ervaring ! Alles was TOP !!

Francine Van Lint op 27 november 2019

"Fantastisch..."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, top bediening, leuke sfeer...

Geert op 27 november 2019

"Verwennerij van begin tot einde."
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Top gerechten geserveerd in een aangenaam kader. De bediening was af, zeer attent en stijlvol. Het was mijn 2de bezoek aan De Pastorale dit jaar en we hebben opnieuw genoten. Niet goedkoop maar je weet vooraf wat het gaat kosten door het menukaartje op tafel incl. de voorziene dranken die bij de gerechten worden ges...

Lees hele review

Top gerechten geserveerd in een aangenaam kader. De bediening was af, zeer attent en stijlvol. Het was mijn 2de bezoek aan De Pastorale dit jaar en we hebben opnieuw genoten. Niet goedkoop maar je weet vooraf wat het gaat kosten door het menukaartje op tafel incl. de voorziene dranken die bij de gerechten worden geserveerd. Een pluim voor de sommelier die de perfect passende wijnen had uitgezocht. Het enige wat me dit maal iets minder is bevallen was het hoofdgerecht, een soort buikspek waardoor ik prijs-kwaliteit 1/2 ster minder geef.

Marc Frans op 24 november 2019

"Aucun effort"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Que ce soit par téléphone ou par mail aucun effort pour parler en français ! Je trouve ça scandaleux pour un restaurant Belge surtout pour un « 2 étoiles » ! Je n’ai pas su annuler ma rédaction par téléphone car aucun effort de la part de la réceptionniste !

Donald op 23 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.

Laarstraat 22 2840 Rumst-Reet

Over De Pastorale**

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werdt. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
4043437889

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden