Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onze laatste dag in Antwerpen sloten we af met een bezoek aan Colveniers. Het eten was zeer lekker en echt elke euro waard. De glimlach van de chef zal ons nog lang bijblijven. Verder niks op aan te merken. Gezien het bijzonder druk was is het misschien toch aangeradn om te boeken op voorhand. Zal deze plek aanbevelen aan iedereen...
Mijn partner en ikzelf aten in Huis De Colvenier het laatste weekend van Juli, net voor hun verlof. Wij vierden onze 12de huwelijksverjaardag. Het eten was subliem. Prijs/kwaliteit verhouding, €55 voor een 3-gangenmenu met wijnen en aperitief in de mooie wijnkelder inbegrepen! Geweldige dessert. Het personeel was bijzonder aardig en behulpzaam.
We overnachtten in een hotelletje in de buurt van de Groenplaats en kregen dit restaurant als aanbeveling van de zaakvoerder van het hotel. Mijn vrouw en ikzelf hebben hier geen spijt van. Ook al is de zaak groot, er was nog amper een tafeltje vrij. Gelukkig had het hotel voor ons gereserveerd. Ook ons hotel (Banks) is trouwens een aanrader. sympathieke mensen.
samen met vrienden ter gelegenheid van mijn verjaardag super lekker gegeten in Colveniers. Ik ben waarschijnlijk niet de eerste op dit forum maar de wijnbar heeft ons het meest aangesproken. Heel gezellig, onze ogen de kost gegeven. Het eten was klassiek. Niet echt verrassend maar wel lekker. We genoten ten zeerste.
We kozen voor de 5 gangen. De 7 gangen menu zou misschien wel te uitgebreid worden. En het was inderdaad zo. We hebben heel goed en lekker gedineerd en de bediening was super maar misschien jammer dat je niet van de kaart kunt bestellen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.