Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Aangenaam kader, vriendelijke bediening en een verfijnde keuken! Zeer uitgebreide wijnkaart, wel jammer dat ze geen formule ‘aangepaste wijnen’ hebben bij het diner... Maar voor de rest zeker een aanrader!
Dank zij de restaurant-week kregen we de gelegenheid om Pegasus te leren kennen. Voortreffelijk onthaal en bediening. De gerechtjes waren kleine symfonieën. De wijn uit Westouter was een ontdekking. Alleen werd die wat rijkelijk geserveerd. Volgende keer bestellen we een glas ipv een fles. Aanrader!
In een fantastisch kader een aperitief gedronken in de tuin die een warme sfeer uitademt. De grootsheid van restaurant en hotel bewonderd! In een "waw"-interieur gegeten. De verschillende gerechten waren super, top, vol van smaak, origineel. Bijhorende wijn, zowel wit als rood waren erg smaakvol.
Zeker sterren-waa...
In een fantastisch kader een aperitief gedronken in de tuin die een warme sfeer uitademt. De grootsheid van restaurant en hotel bewonderd! In een "waw"-interieur gegeten. De verschillende gerechten waren super, top, vol van smaak, origineel. Bijhorende wijn, zowel wit als rood waren erg smaakvol.
Zeker sterren-waardig en behoort tot onze top 3 van alle restaurants(en het zijn er al wat) die we bezocht hebben in kader van restaurantweken!
Superb experience
Rien à dire du debut à la Fin , restaurant à recommander
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.