Mange Tout

Frans, Modern, Vis en zeevruchten | €€€
8,4 (275 reviews)
93% aanbevolen

Wat 275 mensen zeggen over Mange Tout

8.4 Gebaseerd op 275 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijne gerechten, uitstekende wijnen.
Een aangename ontdekking.
Om zeker naar terug te keren.

Anoniem op 02 december 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Aangename kennismaking: rustige sfeer, voldoende ruimte
Keuken zeer fijn en lekker

Anoniem op 02 december 2012

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Perfecte ontvangst.
Interessant gesprek over de wijnen/wijnkaart.
Geraffineerde hedendaagse keuken.

Rik DE CLERCQ op 29 november 2012

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Om een,naar onze mening,zo juist mogelijke beoordeling weer te geven, hebben wij de "kostprijs" afgewogen ten opzichte van: De kwaliteit,het element verrassing,de prezentatie van de hapjes t.e.m. de koffie. De bediening in al zijn facetten. De gemoedelijkheid bij de ontvangst,alsook in de zithoek en de eetruimte. De...

Lees hele review

Om een,naar onze mening,zo juist mogelijke beoordeling weer te geven, hebben wij de "kostprijs" afgewogen ten opzichte van: De kwaliteit,het element verrassing,de prezentatie van de hapjes t.e.m. de koffie. De bediening in al zijn facetten. De gemoedelijkheid bij de ontvangst,alsook in de zithoek en de eetruimte. De "mooie" wijnkaart en de wijnkennis zijn voor een wijnliefhebber zeker een pluspunt.

Anoniem op 13 juni 2012

7.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 6

Zeer lekker, verzorgde bediening.

Jammer van de zaal: het kon gezelliger! Sfeer ontbrak, het 'kader' toonde zich niet gezellig/sfeervol/romantisch voor fijn tafelen

Anoniem op 11 juni 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oostende e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mange Tout

Keuken: Frans, Modern, Vis en zeevruchten

Restaurant Mange - Tout ligt in Oostende. De chef maakt boeiende combinaties waarin frisse en zure toetsen evenwicht brengen. Dat zorgt voor een lichte keuken vol smaak verrassingen. De bediening is supervriendelijk en met oog voor detail. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen. Verrassende nieuwe smaken en combinaties. Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid. Even verrassend zijn de aangepaste wijnen en wijnkaart, voor u uitgetest door de ervaren wijnmeester. Hiervan kunt u genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van strand, duinen en vistrap.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden