Het Verschil

Vis, Nederlands

Het Verschil

Vis, Nederlands
7,1 (21 reviews)
100%

Wat 21 mensen zeggen over Het Verschil

7.1 Gebaseerd op 21 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Super lekker en speciaal, veel keuze, een aanrader!!!!

Minner op 07 juni 2019

"Het Verschil zit hem in de details..."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Vlotte en vriendelijke bediening. Ruime keuze. Zeer voortreffelijke keuken. De gerechten zijn af! De bijhorende wijnen (en Bob-formule) werden door ons zeer gesmaakt en gewaardeerd.

Julien Vande Winckel op 04 juni 2019

"Restaurant week bij het Verschil"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Om 19 h aangekomen, we zaten net neer en ze kwamen al vragen wat we dronken als aperitief en of we al besloten hadden wat we gingen eten, hadden wel nog geen kaart gekregen.
Bij eerste gerecht zelf moeten vragen of er een broodje voorzien was. Broodjes ontbraken bij onze buurtafel ook.Tweede gerecht liet anderhalf ...

Lees hele review

Om 19 h aangekomen, we zaten net neer en ze kwamen al vragen wat we dronken als aperitief en of we al besloten hadden wat we gingen eten, hadden wel nog geen kaart gekregen.
Bij eerste gerecht zelf moeten vragen of er een broodje voorzien was. Broodjes ontbraken bij onze buurtafel ook.Tweede gerecht liet anderhalf uur op zich wachten. Bij navraag of er problemen in de keuken waren kwam het dan toch nog. Tafeltjes rondom ons kwamen en vertrokken, en wij bleven maar zitten.
Het eten was héél lekker maar de restaurantbelevenis was niet leuk

Willy De Kuyper op 01 juni 2019

"Lekker!!!!"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

wij hebben genoten van het eten "lekker" en van de sfeer.

Segers-Moens op 31 mei 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel vriendelijk ontvangst en bediening
Het eten was uitstekend

Steenhaut Freddy op 31 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lede e.o.

Over Het Verschil

Keuken: Vis, Nederlands

Restaurant Het Verschil ligt in Lede.

Peter ging in de leer bij grote chefs zoals Guy Van Cauteren en Patrick Bogaert en nam daarna zelf het heft in handen. Peter kiest voor dagverse producten waarin regionale specialiteiten centraal staan. Een goede traditionele basis met creatieve toetsen, typeren de keuken van ’t Verschil. Heerlijke voorbeelden van deze creatief bewerkte klassiekers zijn paling met groene appeltjes, griet met stukjes rookworst of stoofvlees op de wijze “Grand Mère”. Zelf ruilde Peter het fornuis voor de zaal. Het contact met de gasten is hem op het lijf geschreven. Bijzonder hartelijk, attentvol en geestig is de erg professionele bediening.
Geselecteerd in de Guide Michelin met een Bib-Gourmand. Bij restaurant Het Verschil is het ultiem genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden