Wat 162 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hallo,
Langs deze weg willen wij het hele team van hocus pocus nogmaals bedanken voor de lekkere,gastvrije,stressloze
(voor mij dan toch) dag.
Ook bedankt voor het zeer kindvriendelijke omgang.
Ik weet niet of jullie een nieuwsbrief hebben,zoja,wil ik via deze weg zeker op de hoogte gehouden worden.
...
Hallo,
Langs deze weg willen wij het hele team van hocus pocus nogmaals bedanken voor de lekkere,gastvrije,stressloze
(voor mij dan toch) dag.
Ook bedankt voor het zeer kindvriendelijke omgang.
Ik weet niet of jullie een nieuwsbrief hebben,zoja,wil ik via deze weg zeker op de hoogte gehouden worden.
Bedankt en tot later
kristel,philip,yarne,yenne
Excellente cuisine assortie de très belles présentations des plats pour un service de qualité avec en prime de précieux conseils culinaires. En résumé, un endroit à conseiller aux amateurs de cuisine raffinée. Nous avons passé une agréable soirée.
Restaurant Hocus Pokus is zeker een aanrader, vriendelijk onthaal,aangename sfeer en het eten was superlekker met de bijpassende bieren.
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van dit restaurant.µ
Voor herhaling vatbaar.
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte vo...
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte voor het aperitief en de ruimte om te eten was zeer aangenaam om te zitten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Een ontdekking!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.