Wat 163 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Après une découverte en couple il y a quelques mois, nous sommes revenus avec 4 amis
Comme la première fois nous avons beaucoup apprécié le menu très équilibré, original plein de saveurs nouvelles agréablement épicé
Le chef en salle nous présente chacun des plats et apporte sa touche finale , que du bonheur
Très ...
Après une découverte en couple il y a quelques mois, nous sommes revenus avec 4 amis
Comme la première fois nous avons beaucoup apprécié le menu très équilibré, original plein de saveurs nouvelles agréablement épicé
Le chef en salle nous présente chacun des plats et apporte sa touche finale , que du bonheur
Très belle ambiance dans le calme;
Magnifique soirée, rythme des plats parfait
Au plaisir de revenir et encore felicitations
Het interieur deed een beetje raar aan en niet echt sfeervol maar de hartelijkheid van de gastvrouw maakte dat zeker goed en het eten was top.
bedankt voor de mooie review
Het was van het begin tot het einde TOP
bedankt voor de mooie review
Uitstekend
bedankt voor de mooie review
très bel établissement , ambiance cosy ,plats raffinés ,épices de découverte ...
mérite d'être plus connu..
gros effort à faire pour l'accueil en français !
merci pour cette belle critique et en effet, le néerlandais est notre langue maternelle ; Nous faisons toujours de notre mieux pour vous aider en français
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.
merci pour cette belle critique